Land van oorsprong
Ierland
Gebruik
Bereidingswijze:
haal de picanha een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de picanha droog met keukenpapier. Barbecue: leg de picanha op het heetste deel van de barbecue en gril ca. 3 minuten aan beide zijden. Leg de picanha op indirecte hitte (een koudere plek op de barbecue) en gril langzaam tot het gewenste resultaat; rood, kerntemperatuur 48-50°C; medium 54-57°C; doorbakken minimaal 63°C. Keer de picanha regelmatig. Laat de picanha ca. 5 minuten rusten, alvorens aan te snijden.
Bereiding
haal de picanha een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de picanha droog met keukenpapier. Barbecue: leg de picanha op het heetste deel van de barbecue en gril ca. 3 minuten aan beide zijden. Leg de picanha op indirecte hitte (een koudere plek op de barbecue) en gril langzaam tot het gewenste resultaat; rood, kerntemperatuur 48-50°C; medium 54-57°C; doorbakken minimaal 63°C. Keer de picanha regelmatig. Laat de picanha ca. 5 minuten rusten, alvorens aan te snijden.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,