Gebruik
Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 375 g kipfilet(blokjes) - 400 g champignons - 2 uien - 2 courgettes - Olie Zo maak je 't (45 min) 1. Meng de specerijenmix met 3 el olie en marineer hierin de kipfiletblokjes ca. 10 min. Snij de champignons in vieren en de courgettes in blokjes. Snipper de uien. 2. Verhit een grote hapjespan en bak hierin de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de champignons, uien en courgettes toe en bak deze ca. 3 min. mee. 3. Voeg de kruidenmix, 700 ml water en de rijstmix toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 17 min. zachtjes doorkoken. Roer af en toe door, totdat het vocht bijna is opgenomen. 4. Neem de pan van het vuur, roer het geheel goed door elkaar en laat het ca. 2 min. staan. De Risotto hoort bij het serveren smeuïg te zijn. Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang de kipfilet door 2 bakjes Kipstuckjes. Bak de Kipstuckjes apart kort goudbruin en voeg ze in stap 3 na 15 min. koken toe. Tip van de groenteboer: Vervang de kipfilet door 200 g erwten (diepvries) en 125 gehalveerde cherrytomaten. Voeg deze na 12 min. koken toe. In stap 1, marineer de gesneden champignons en bak deze in stap 2. Variatietip: Vervang 1 courgette door 250 g gehalveerde cherrytomaten. Voeg deze na 15 min. koken toe.
Bereiding
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 375 g kipfilet(blokjes) - 400 g champignons - 2 uien - 2 courgettes - Olie Zo maak je 't (45 min) 1. Meng de specerijenmix met 3 el olie en marineer hierin de kipfiletblokjes ca. 10 min. Snij de champignons in vieren en de courgettes in blokjes. Snipper de uien. 2. Verhit een grote hapjespan en bak hierin de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de champignons, uien en courgettes toe en bak deze ca. 3 min. mee. 3. Voeg de kruidenmix, 700 ml water en de rijstmix toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 17 min. zachtjes doorkoken. Roer af en toe door, totdat het vocht bijna is opgenomen. 4. Neem de pan van het vuur, roer het geheel goed door elkaar en laat het ca. 2 min. staan. De Risotto hoort bij het serveren smeuïg te zijn. Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang de kipfilet door 2 bakjes Kipstuckjes. Bak de Kipstuckjes apart kort goudbruin en voeg ze in stap 3 na 15 min. koken toe. Tip van de groenteboer: Vervang de kipfilet door 200 g erwten (diepvries) en 125 gehalveerde cherrytomaten. Voeg deze na 12 min. koken toe. In stap 1, marineer de gesneden champignons en bak deze in stap 2. Variatietip: Vervang 1 courgette door 250 g gehalveerde cherrytomaten. Voeg deze na 15 min. koken toe.
Allergieën
Bevat
Lactose,
Melk,
Selderij,
Kan bevatten
Forel,
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Melk,
Mosterd,
Selderij,
Soja,