Extra informatie
Over het Knorr trattoria kipfilet toscana pastagerecht: ontdek het Knorr trattoria kipfilet toscana pastagerecht. Een trattoria is een klein italiaans restaurantje dat gerund wordt door een familie en een authentieke menukaart heeft. Knorr is in deze trattoria's op zoek gegaan naar het meest smakelijke eten en raakte hier geinspireerd door de heerlijke gerechten. Waan je even in de Italiaanse keuken met de heerlijke kruiden en smaken van deze kipfilet toscana. Snel en eenvoudig te bereiden met op elk pak een alternatieve bereidingswijze zonder vlees. Dit wereldgerecht bevat mezze penne rigate pasta, een sausmix en een dressingmix voor de salade. Volg het recept en zet een maaltijd op tafel met minimaal 250 gram groente waar iedereen van geniet! Bij Knorr maken we het lekker en gemakkelijk om meer groente en minder vlees te eten. Want een beetje meer groente op je bord maakt een wereld van verschil. De kipfilet toscana van Knorr bevat bovendien geen kunstmatige kleurstoffen of toegevoegde smaakversterkers. Op de verpakking vind je het boodschappenlijstje voor de variant die je wilt maken. De Knorr trattoria kipfilet toscana is voor 2-3 personen. Over knorr: al sinds 1838 was carl heinrich Knorr aan het experimenteren met het drogen van kruiden en groenten. Dit was volgens hem de Manier om de smaak en voedingswaarde te behouden. Zijn missie was om koken zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder dat de kwaliteit van het eten achteruit zou gaan. Vanwege de rijke historie en de invloed van chefs van over de hele wereld is culinair vakmanschap een kenmerk van Knorr geworden. Knorr is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve producten die het koken eenvoudiger kunnen maken.
Gebruik
Bereid:
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje • 225 g kipfilet • 150 g gemengde sla • 150 g sperziebonen • 1 rode ui • 1 courgette • 1 rode paprika • Olie Zo maak je ‘t [35 min] 1. Halveer de sperziebonen en kook ze ca. 5 min. voor. Snipper de ui grof en snij de courgette in blokjes. Snij de paprika en kipfilet in reepjes. Kook de pasta in ruim kokend water in ca. 10 min. gaar en giet af. 2. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de kipfiletreepjes goudbruin en gaar. Voeg de ui, paprika, voorgekookte sperziebonen en courgette toe en bak deze ca. 4 min. mee. 3. Voeg de sausmix en 250 ml water toe, breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 3 min. zachtjes koken. 4. Meng de dressingmix met 3 el koud water en 2 el olijfolie. Meng de dressing door de sla. Serveer de saus over de pasta en serveer de salade apart.
Bereiding
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje • 225 g kipfilet • 150 g gemengde sla • 150 g sperziebonen • 1 rode ui • 1 courgette • 1 rode paprika • Olie Zo maak je ‘t [35 min] 1. Halveer de sperziebonen en kook ze ca. 5 min. voor. Snipper de ui grof en snij de courgette in blokjes. Snij de paprika en kipfilet in reepjes. Kook de pasta in ruim kokend water in ca. 10 min. gaar en giet af. 2. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de kipfiletreepjes goudbruin en gaar. Voeg de ui, paprika, voorgekookte sperziebonen en courgette toe en bak deze ca. 4 min. mee. 3. Voeg de sausmix en 250 ml water toe, breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 3 min. zachtjes koken. 4. Meng de dressingmix met 3 el koud water en 2 el olijfolie. Meng de dressing door de sla. Serveer de saus over de pasta en serveer de salade apart.
Allergieën
Bevat
Hydroxycitronellal,
Salicylaat,
Gerst,
Glutenbevattende granen,
Lactose,
Melk,
Mosterd,
Tarwe,
Kan bevatten
Forel,
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Haver,
Melk,
Rogge,
Selderij,
Soja,