Extra informatie
Over Knorr wereldgerechten Thaise kip siam: met Knorr wereldgerechten Thaise kip siam zet je gemakkelijk en snel een heerlijke maaltijd met lekker veel groente op tafel. Snel en eenvoudig te bereiden met op elk pak de klassieke bereidingswijze en een alternatieve bereidingswijze zonder vlees. Dit wereldgerecht bevat een rijstmix, een sausmix en cashewnoten. Volg het recept met lekker veel groente en zet zo een maaltijd op tafel met minimaal 200 g groente waar iedereen van geniet! Waan je even in de Thaise keuken met de heerlijke kruiden en smaken van deze kip siam. bij Knorr maken we het lekker en gemakkelijk om meer groente en minder vlees te eten. Want een beetje meer groente op je bord maakt een wereld van verschil. De Thaise kip siam van Knorr bevat bovendien geen kunstmatige kleurstoffen en toegevoegde smaakversterkers. Op de achterzijde van de verpakking vind je het boodschappenlijstje voor de variant die je wilt maken. Dit Knorr wereldgerechten rijstgerecht is voor 2-3 personen. bereidingswijze: kook de rijstmix in ruim kokend water in 14 min. Gaar en giet af. Snij ondertussen de kipfilet in reepjes. Verhit 1 el olie in een wok en bak de kipreepjes goudbruin en gaar. Voeg de wokgroente toe en bak deze ca. 2 min. Mee. Voeg 350 ml water en de sausmix toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. Zachtjes doorkoken. Voeg tenslotte de cashewnoten toe en verwarm deze nog ca. 1 min. Mee. Serveer de Thaise kip siam en de rijst apart van elkaar. over knorr: bij Knorr gebruiken we de lekkerste groenten, kruiden en specerijen. De ingredienten in de maaltijdpakketten worden zorgvuldig geselecteerd en gedroogd. Met Knorr wereldgerechten kun je alle kanten op.
Gebruik
Mixen in water of melk:
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 225 g kipfilet(reepjes) - 650 g oosterse wokgroente - Olie Zo maak je 't 1. Kook de rijstmix in ruim kokend water in 14 min. gaar en giet af. 2. Verhit 1 el olie in een wok en bak de kipfiletreepjes goudbruin en gaar. Bak de wokgroente ca. 2 min. mee. 3. Voeg 350 ml water en de sausmix toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes doorkoken. 4. Voeg de cashewnoten toe en verwarm deze nog ca. 1 min. mee. 5. Serveer de Kip Siam en de rijst apart van elkaar. Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang kipfilet door 1 pakje Kipstuckjes. In stap 2, bak de Kipstuckjes kort goudbruin, deze zijn al gaar. Variatietip: Serveer het gerecht met gehakte verse koriander. Variatietip: Strooi 2 bosuien in ringen over het gerecht.
Bereiding
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 225 g kipfilet(reepjes) - 650 g oosterse wokgroente - Olie Zo maak je 't 1. Kook de rijstmix in ruim kokend water in 14 min. gaar en giet af. 2. Verhit 1 el olie in een wok en bak de kipfiletreepjes goudbruin en gaar. Bak de wokgroente ca. 2 min. mee. 3. Voeg 350 ml water en de sausmix toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes doorkoken. 4. Voeg de cashewnoten toe en verwarm deze nog ca. 1 min. mee. 5. Serveer de Kip Siam en de rijst apart van elkaar. Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang kipfilet door 1 pakje Kipstuckjes. In stap 2, bak de Kipstuckjes kort goudbruin, deze zijn al gaar. Variatietip: Serveer het gerecht met gehakte verse koriander. Variatietip: Strooi 2 bosuien in ringen over het gerecht.
Allergieën
Bevat
Salicylaat,
Cashewnoot,
Glutenbevattende granen,
Noten,
Schaaldieren,
Selderij,
Soja,
Tarwe,
Zeegarnaal,
Kan bevatten
Anijsalcohol,
Forel,
Pijnboompitten,
Pinda's,
Zalm,
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Pinda's (aardnoten),
Selderij,
Vis,
Weekdieren,