Knorr Wereldgerechten Indiase kip madras xl
5.99

Knorr Wereldgerechten Indiase kip madras xl

1+1 gratis Combineren mogelijk 529 g

Met het Knorr wereldgerecht Indiase kip madras tover je in een handomdraai een heerlijke maaltijd met lekker veel groente op tafel.

  • Snel, makkelijk en met lekker veel groente
  • Wereldgerecht zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen
  • Benodigdheden: 375 g kipfilet, 500 g sperziebonen
  • 3 bosui, 3 tomaten, 2 uien, 1 appel, 200 g creme fraiche light

Combineren met

Knorr Maaltijdmix bami € 1,69 35 g
Knorr Wereldgerechten Italiaanse risotto € 4,69 264 g
Knorr Wereldgerechten lasagne bolognese € 4,69 191 g
Knorr Wereldgerechten Portugese kip piri piri € 4,69 260 g
Knorr Maaltijdmix tikka masala € 1,99 60 g

Inhoud en Gewicht

  • 529 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Telefoon
0800 - 022 30 55 (gratis)

Unilever Nederland, Knorr
Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Website
www.knorr.nl

Merk

Knorr

Land van oorsprong

Polen

Gebruik

Mixen in water of melk:
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 375 g kipfilet(blokjes) - 500 g sperziebonen - 3 bosuien - 3 tomaten - 2 uien - 1 appel - 200 g crème fraîche light - Olie Zo maak je 't 1. Meng de specerijenmix met 3 el olie en marineer hierin de kipfiletblokjes ca. 10 min. 2. Snij de tomaten en appel in blokjes. Snipper de uien grof en snij de bosuien in smalle ringen. Halveer de sperziebonen en kook ze ca. 5 min. voor. Kook ondertussen de rijstmix in ruim kokend water in ca. 14 min. gaar en giet af. 3. Verhit 1 el olie in een grote koekenpan en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de uien toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de tomaten toe en bak nog ca. 1 min. 4. Voeg dan de sausmix en 500 ml water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de appel en de sperziebonen toe en laat het ca. 2 min. zachtjes doorkoken. 5. Haal de pan van het vuur, roer de crème fraîche erdoor en bestrooi met de bosui. Serveer de Kip Madras en de rijst apart van elkaar. > 200 g groente p.p. Al 80% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid! Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang de kipfilet door 2 bakjes Kipstuckjes. In stap 3, bak de Kipstuckjes kort goudbruin, deze zijn al gaar. Tip van de groenteboer: Vervang de kipfilet door 400 g linzen(blik). In stap 3, bak de gemarineerde linzen met de groente mee. Variatietip: Vervang in het recept de sperziebonen door 400 g bloemkoolroosjes.

Bereiding

Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 375 g kipfilet(blokjes) - 500 g sperziebonen - 3 bosuien - 3 tomaten - 2 uien - 1 appel - 200 g crème fraîche light - Olie Zo maak je 't 1. Meng de specerijenmix met 3 el olie en marineer hierin de kipfiletblokjes ca. 10 min. 2. Snij de tomaten en appel in blokjes. Snipper de uien grof en snij de bosuien in smalle ringen. Halveer de sperziebonen en kook ze ca. 5 min. voor. Kook ondertussen de rijstmix in ruim kokend water in ca. 14 min. gaar en giet af. 3. Verhit 1 el olie in een grote koekenpan en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de uien toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de tomaten toe en bak nog ca. 1 min. 4. Voeg dan de sausmix en 500 ml water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de appel en de sperziebonen toe en laat het ca. 2 min. zachtjes doorkoken. 5. Haal de pan van het vuur, roer de crème fraîche erdoor en bestrooi met de bosui. Serveer de Kip Madras en de rijst apart van elkaar. > 200 g groente p.p. Al 80% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid! Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang de kipfilet door 2 bakjes Kipstuckjes. In stap 3, bak de Kipstuckjes kort goudbruin, deze zijn al gaar. Tip van de groenteboer: Vervang de kipfilet door 400 g linzen(blik). In stap 3, bak de gemarineerde linzen met de groente mee. Variatietip: Vervang in het recept de sperziebonen door 400 g bloemkoolroosjes.

Bewaaradvies

Verwijder: Doos bij oud papier. Plastic verpakkingen bij plastic. Overig bij rest.

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Melk, Mosterd, Schaaldieren, Soja, Tarwe, Zeegarnaal,

Kan bevatten
Forel, Pijnboompitten, Zalm, Eieren, Glutenbevattende granen, Melk, Mosterd, Selderij, Vis, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie454 kJ (109 kcal)
Vet2.8 Gram
waarvan verzadigd1 Gram
Koolhydraten15 Gram
waarvan suikers3 Gram
Voedingsvezel1.1 Gram
Eiwitten4.9 Gram
Zout0.46 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten