Koopmans Stroopwafel cake met stukjes karamel
3.09

Koopmans Stroopwafel cake met stukjes karamel

400 g

Stroopwafelcake = cake + stroopwafel. Ja, graag! Met de Koopmans oud-hollandse stroopwafelcake bakmix maak je een ouderwets lekkere cake met verstopte stukjes stroopwafel en karamel.

  • Een echte Hollandse cake met verstopte stukjes stroopwafel
  • Lekker smeuig, met stukjes karamel
  • Zelf toevoegen: 200 g boter, 4 eieren, bloem en 4 stroopwafels
  • 1 pak is genoeg voor circa 25 plakken

Andere kochten ook

Koopmans Mix voor boerencake € 1,49 400 g
Koopmans Mix voor fijne cake € 1,89 400 g
Koopmans Mix voor appelkaneelcake € 1,89 400 g
Koopmans Bananenbrood met vleugje kaneel € 2,19 320 g
Koopmans Mix voor kwarkcake € 1,99 400 g

Inhoud en Gewicht

  • 400 g

Contactgegevens

Koopmans B.V.
Antwoordnummer 7204 - 3800 TE Amersfoort

Website
Koopmans.com

Extra informatie

Met de Koopmans stroopwafelcake mix maak je een heerlijke cake voor jezelf of om uit te delen aan vrienden en familie. Cake bakken is met deze cakemix erg eenvoudig! Ga je binnenkort een middag bakken met kinderen? lees dan samen de instructies op de verpakking en maak de cake nog lekkerder door zelf nog wat ingredienten toe te voegen. Natuurlijk naast de stukjes stroopwafel die je al in de cake verstopt! Kijk op koopmans.com voor inspiratierecepten en bakfilmpjes of ga zelf aan de slag en maak er een creatieve bakmiddag van. Zo is deze mix voor cake nog lekkerder met een lepeltje zelfgemaakte karamelsaus en kun je de cake na het bakken decoreren met sprinkles en andere decoraties. Koopmans, dan ben je thuis.

Merk

Koopmans

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bakken:
Benodigdheden: 1 pak Koopmans Oud-Hollandse Stroopwafelcake, 200 g roomboter of margarine, 4 eieren (middelgroot), 4 stroopwafels (alles op kamertemperatuur) Oventemperatuur: Elektrische oven: 160 graden Bereidingswijze 1. Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. 2. Vet de cakevorm in met boter en bestuif de binnenkant licht met bloem. 3. Klop de boter met de mixer in een beslagkom zacht en romig. 4. Voeg de cakemix en eieren in één keer toe. 5. Roer het geheel met de mixer op de laagste stand in ½ minuut tot een glad geheel. 6. Klop het beslag daarna met de mixer op de hoogste stand in 2 minuten tot een luchtig beslag. 7. Snijd 2 stroopwafels in kleine stukjes van ca. 1 cm en meng deze met een spatel door het beslag. 8. Doe het beslag in de cakevorm en strijk het beslag glad. 9. Snijd de overige 2 stroopwafels in kleine stukjes van 1 cm en verdeel deze over de cake. 10. Bak de cake in circa 60 - 70 minuten gaar en goudbruin. 11. Zet de cake in het blik op een rooster, leg een theedoek over de cake en laat de cake 30 minuten afkoelen in het blik. 12. Haal de cake uit de vorm en laat deze op een rooster goed afkoelen. 13. Pas als de cake volledig is afgekoeld, kun je deze voorzichtig aansnijden met een groot mes met fijne kartels (broodmes).

Bereiding

Benodigdheden: 1 pak Koopmans Oud-Hollandse Stroopwafelcake, 200 g roomboter of margarine, 4 eieren (middelgroot), 4 stroopwafels (alles op kamertemperatuur) Oventemperatuur: Elektrische oven: 160 graden Bereidingswijze 1. Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. 2. Vet de cakevorm in met boter en bestuif de binnenkant licht met bloem. 3. Klop de boter met de mixer in een beslagkom zacht en romig. 4. Voeg de cakemix en eieren in één keer toe. 5. Roer het geheel met de mixer op de laagste stand in ½ minuut tot een glad geheel. 6. Klop het beslag daarna met de mixer op de hoogste stand in 2 minuten tot een luchtig beslag. 7. Snijd 2 stroopwafels in kleine stukjes van ca. 1 cm en meng deze met een spatel door het beslag. 8. Doe het beslag in de cakevorm en strijk het beslag glad. 9. Snijd de overige 2 stroopwafels in kleine stukjes van 1 cm en verdeel deze over de cake. 10. Bak de cake in circa 60 - 70 minuten gaar en goudbruin. 11. Zet de cake in het blik op een rooster, leg een theedoek over de cake en laat de cake 30 minuten afkoelen in het blik. 12. Haal de cake uit de vorm en laat deze op een rooster goed afkoelen. 13. Pas als de cake volledig is afgekoeld, kun je deze voorzichtig aansnijden met een groot mes met fijne kartels (broodmes).

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Melk, Tarwe,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1841 kJ (440 kcal)
Vet24 Gram
waarvan verzadigd10 Gram
Koolhydraten50 Gram
waarvan suikers29 Gram
Voedingsvezel0.8 Gram
Eiwitten5.6 Gram
Zout0.82 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten