Extra informatie
In 1865 richtte francesco Bertolli een streekwinkel op in de stad lucca, het hart van het toscaanse landschap. In deze kleine streekwinkel verkocht hij typische regionale producten uit de toscaanse streek, zoals olijfolie, wijn, kaas en olijven in vaten en zakken. Het gebouw waar het bedrijf toendertijd werd opgericht, staat er nog steeds. In die tijd is de passie voor lekker eten van Bertolli ontstaan. Al meer dn 155 jaar verspreid Bertolli al het goede uit de Italiaanse keuken. De recepten van Bertolli zijn gebaseerd op de authentieke Italiaanse gerechten. In onze pastasauzen werken we met 100% zongerijpte Italiaanse tomaten en voegen we altijd een scheutje extra vergine olijfolie toe. Zo kun je met deze pittige pastasaus in zak genieten van een heerlijk en pittig pastagerecht.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
BEREIDINGSWIJZE: Maak het zoals de Italianen het doen: kook de pasta en voeg toe aan je pastasaus (niet andersom) en warm nog even goed samen door.
Bereiding
BEREIDINGSWIJZE: Maak het zoals de Italianen het doen: kook de pasta en voeg toe aan je pastasaus (niet andersom) en warm nog even goed samen door.
Serveer suggestie
Recepttips: Kook pasta. Reken 75 tot 100 g pasta per persoon. Pasta met gehakt, courgette en paprika: - Bak ca. 300g gehakt rul en voeg een (in stukjes gesneden) gele paprika en courgette toe. - Voeg de pastasaus toe en verwarm 10 min. op laag vuur. - Voeg de pasta aan de pan met pastasaus toe en roer goed door voor je het serveert. Vegetarische pasta met spinazie en champignons: - Ontdooi 250g spinazie, halveer 250g champignons en snijd een ui in stukken. - Fruit de ui, voeg de spinazie toe en verhit het even mee. - Voeg vervolgens de champignons toe. - Voeg de pastasaus toe en verwarm 10 min. op laag vuur.
- Voeg de pasta aan de pan met pastasaus toe en roer goed door voor je het serveert.
Bewaaradvies
Geopend maximaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.