Bertolli Pastasaus in zak knoflook
3.65

Bertolli Pastasaus in zak knoflook

460 g

Een heerlijke pastasaus voor 3-4 personen. Naar traditioneel italiaans recept, met knoflook en peterselie en Italiaanse tomaten.

  • Pastasaus met knoflook en peterselie
  • Naar tradioneel italiaans recept, met 100% zongerijpte Italiaanse tomaten
  • Bereid met natuurlijke ingredienten
  • Met een scheutje extra vergine olijfolie

Andere kochten ook

Bertolli Pastasaus in zak bolognese € 4,19 460 g
Bertolli Pastasaus in zak kruidig € 3,15 460 g
Bertolli Pastasaus in zak knoflook € 3,65 460 g
Bertolli Pastasaus in zak carbonara € 4,75 460 g
Bertolli Pastasaus in zak pittig € 3,49 460 g

Inhoud en Gewicht

  • 460 g

Contactgegevens

Enrico Food
Rijnkade 8, 1382 GS Weesp

Website
www.bertolli.nl

Extra informatie

In 1865 richtte francesco Bertolli een streekwinkel op in de stad lucca, het hart van het toscaanse landschap. In deze kleine streekwinkel verkocht hij typische regionale producten uit de toscaanse streek, zoals olijfolie, wijn, kaas en olijven in vaten en zakken. Het gebouw waar het bedrijf toendertijd werd opgericht, staat er nog steeds. In die tijd is de passie voor lekker eten van Bertolli ontstaan. Al meer dn 155 jaar verspreid Bertolli al het goede uit de Italiaanse keuken. De recepten van Bertolli zijn gebaseerd op de authentieke Italiaanse gerechten. In onze pastasauzen werken we met 100% zongerijpte Italiaanse tomaten en voegen we altijd een scheutje extra vergine olijfolie toe. Zo kun je met deze pastasaus in zak genieten van een heerlijk pastagerecht.

Merk

Bertolli

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Maak het zoals de Italianen het doen: kook de pasta en voeg toe aan je pastasaus (niet andersom) en warm nog even goed samen door.

Bereiding

Maak het zoals de Italianen het doen: kook de pasta en voeg toe aan je pastasaus (niet andersom) en warm nog even goed samen door.

Serveer suggestie

Recepttips: Kook pasta. Reken 75 tot 100 g pasta per persoon. Pasta met aubergine, pijnboompitten en basilicum: - Fruit 1 gesneden rode ui en voeg 1 aubergine (in blokjes gesneden) toe. - Voeg de pastasaus toe en verwarm 10 min. op laag vuur. - Scheur 6 blaadjes verse basilicum in kleine stukjes en voeg deze samen met 50g pijnboompitjes als laatste toe. - Voeg de pasta aan de pan met pastasaus toe en roer goed door voor je het serveert. Pasta met gehakt, prei en courgette: - Bak ca. 300 g gehakt rul en voeg een gesneden prei en courgette toe. - Voeg de pastasaus toe en verwarm 10 min. op laag vuur. - Voeg de pasta aan de pan met pastasaus toe en roer goed door voor je het serveert.

Bewaaradvies

Geopend maximaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie205 kJ (49 kcal)
Vet0.7 Gram
waarvan verzadigd0.1 Gram
Koolhydraten8.1 Gram
waarvan suikers6.1 Gram
Voedingsvezel1.8 Gram
Eiwitten1.5 Gram
Zout0.82 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten