Vanka-Kawat Kaki tiga ketjap medja no.1
3.29

Vanka-Kawat Kaki tiga ketjap medja no.1

0,5 l

  • Geeft een mooie kleur en rijke smaak aan gerechten
  • Zelf toevoegen: 500 gr hamlappen, 100 ml ketjap, water, 3el rijstolie
  • Zelf toevoegen: 1 ui, duimlengte gekneusde gember, 3-4 anijsstaafjes
  • Ongeveer 75 minuten

Andere kochten ook

Vanka-Kawat Ketjap manis € 2,79 0,5 l
Vanka-Kawat Kaki tiga ketjap medja no.1 € 3,29 0,5 l

Inhoud en Gewicht

  • 0,5 l

Contactgegevens

Vanka-Kawat
Elbe 13, 2491 BT, Den Haag.

Extra informatie

Ketjap uit natuurlijk gefermenteerde soja

Bak de blokjes hamlappen in de rijstolie, voeg een gesnipperde ui toe en fruit aan. Voeg de ketjap toe met 3-4 anijsstaafjes en de gekneusde gember. Voeg water toe zodat het niet uitdroogt. Laat het geheel gaar sudderen. Serveer met witte rijst, groenten, atjar, Kokki Djawa rijsttafelmix en sambal.

Varieer met hardgekookte eieren en speklapjes

Land van oorsprong

Nederland

Serveer suggestie

Gebruik ketjap voor het kleuren en aromatiseren van gerechten, als smaakmaker aan tafel of als onderdeel van marinades voor vlees en gevogelte.

Bewaaradvies

Na opening koel, droog en donker bewaren

Allergieën

Bevat
Soja, Tarwe,

Vrij van
Glutenbevattende Granen,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1009 kJ (237 kcal)
Vet0 Gram
waarvan verzadigd0 Gram
Koolhydraten56.8 Gram
waarvan suikers54.6 Gram
Eiwitten2.4 Gram
Zout4.9 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten