Knorr Wereldgerechten Portugese kip piri piri
4.69

Knorr Wereldgerechten Portugese kip piri piri

260 g

Met Knorr wereldgerechten maaltijdpakket Portugese piri piri zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd met lekker veel groente op tafel.

  • In een handomdraai een heerlijke maaltijd
  • Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen of smaakversterkers
  • Benodigdheden: 225 g kipfilet, 200 g sperziebonen, 3 tomaten
  • 1 rode paprika, 1 ui, 1 komkommer

Andere kochten ook

Knorr Wereldgerechten Portugese kip piri piri € 4,69 260 g
Knorr Wereldgerechten Spaanse paella € 4,99 261 g
Knorr Wereldgerechten Griekse kofta € 4,49 321 g

Inhoud en Gewicht

  • 260 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Telefoon
0800 - 022 30 55

Unilever Nederland, Knorr
Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Website
www.knorr.nl

Merk

Knorr

Land van oorsprong

Polen

Gebruik

Mixen in water of melk:
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 225 g kipfilet(reepjes) - 200 g sperziebonen - 3 tomaten - 1 rode paprika - 1 ui - 1 komkommer - 2 el azijn - Olie Zo maak je 't 1. Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin de kipreepjes ca. 10 min. Halveer de sperziebonen en kook ze ca. 5 min. voor. Snij de paprika in reepjes en de ui in halve ringen. 2. Kook de rijstmix in ruim kokend water in ca. 14 min. gaar en giet af. 3. Verhit ondertussen 1 el olie in een koekenpan en bak hierin de kipreepjes goudbruin en gaar. Voeg de ui, paprika en sperziebonen toe en bak deze nog ca. 4 min. mee. 4. Snij de komkommer en tomaten in stukjes. Meng de dressingmix met 3 el water, 2 el azijn en 3 el olie en schep dit door de komkommer- en tomatenstukjes. Serveer de Kip Piri Piri met de rijst en de salade apart. > 350 g groente p.p. 140% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid! Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang de kipfilet door 1 pakje Kipstuckjes. In stap 3, bak de Kipstuckjes kort goudbruin, deze zijn al gaar. Tip van de groenteboer: Vervang de kipfilet door 1 courgette in halve plakken en marineer deze met de ui en paparika. Variatietip: Voeg 2 el olijven toe aan de salade.

Bereiding

Recept met lekker veel groente
Boodschappenlijstje
- 225 g kipfilet(reepjes)
- 200 g sperziebonen
- 3 tomaten
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 1 komkommer
- 2 el azijn
- Olie

Zo maak je 't
1. Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin de kipreepjes ca. 10 min. Halveer de sperziebonen en kook ze ca. 5 min. voor. Snij de
paprika in reepjes en de ui in halve ringen.
2. Kook de rijstmix in ruim kokend water in ca. 14 min. gaar en giet af.
3. Verhit ondertussen 1 el olie in een koekenpan en bak hierin de kipreepjes goudbruin en gaar. Voeg de ui, paprika en sperziebonen toe en bak deze nog ca. 4 min. mee.
4. Snij de komkommer en tomaten in stukjes. Meng de dressingmix met 3 el water, 2 el azijn en 3 el olie en schep dit door de komkommer- en tomatenstukjes.
Serveer de Kip Piri Piri met de rijst en de salade apart.

> 350 g groente p.p.
140% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid!

Lekker variëren
Tip van De Vegetarische Slager:
Vervang de kipfilet door 1 pakje Kipstuckjes.
In stap 3, bak de Kipstuckjes kort goudbruin, deze zijn al gaar.
Tip van de groenteboer:
Vervang de kipfilet door 1 courgette in halve plakken en marineer deze met de ui en paparika.
Variatietip:
Voeg 2 el olijven toe aan de salade.

Allergieën

Bevat
Melk, Mosterd, Selderij,

Kan bevatten
Forel, Eieren, Glutenbevattende granen, Melk, Selderij, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1483 kJ (355 kcal)
Vet1.9 Gram
waarvan verzadigd0.3 Gram
Koolhydraten75 Gram
waarvan suikers8.2 Gram
Voedingsvezel3.6 Gram
Eiwitten6.8 Gram
Zout4.8 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten