Blue Elephant Thaise rode curry pasta
2.99

Blue Elephant Thaise rode curry pasta

70 g

De pure curryvarianten van Blue Elephant worden wereldwijd geroemd omdat ze zijn gemaakt van uitstekende specerijen en verse kruiden.

  • Zelf toevoegen: 165 ml Blue Elephant Coconut cream, 250 gr kip/eend
  • Zelf toevoegen: 50 gr cherrytomaten, 70 gr ananas
  • Ongeveer 15 minuten
  • Smaakvolle pittige Thaise curry

Andere kochten ook

Blue Elephant Thaise gele curry pasta € 2,99 70 g
Blue Elephant Thaise rode curry pasta € 2,99 70 g
Blue Elephant Pad krapow € 2,99 70 g
Blue Elephant Thaise groene curry pasta € 2,99 70 g

Inhoud en Gewicht

  • 70 g

Contactgegevens

E-mail
customer.service@blueelephant.com

Telefoon
+66 2 996 9401

Unidex BV
Antwoordnummer 920, NL-2180 VG Hillegom The Netherlands

Website
www.blueelephant.com

Extra informatie

Zelf toevoegen: 1 eetlepel Blue Elephant vissaus, , 1 eetlepel suiker, optioneel 1 rode peper

Serveer deze curry met rijst

Land van oorsprong

Thailand

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Ingrediënten (3-4 porties) - 70g rode curry pasta (50g voor een minder pittig gerecht) - 400ml kokoscrème, 100 ml water - 120g gesneden ananas - 3-4 cherry tomaten (gehalveerd) - 10 druiven - 2 gedroogde kaffir limoenblaadjes (optioneel) - 250g eendenborstfilet (of rundvlees, kip, witvis, garnalen of tofu) - 1 el. vissaus - 1/2 el. suiker, 2 el. rijstolie - 1 st. grote rode chilipeper - 3 basilicumblaadjes (vers of gedroogd). Recept Braad de gesneden eendenborstfilet kort rondom bruin en houd deze apart. Verhit de rijstolie in een wok en roerbak de currypasta op halfhoog vuur tot een aroma vrijkomt. Voeg de helft van de kokoscrème toe, roer en breng het geheel aan de kook. Voeg de overgebleven kokoscrème en water toe. Breng het geheel aan de kook. Meng de eendenborstfilet, druiven, ananas, en cherrytomaten erdoor en voeg vervolgens de kaffir limoenblaadjes, vissaus en suiker toe. Laat de curry sudderen totdat deze kookt. Garneer met basilicum en smalle reepjes rode chilipeper en serveer de curry met Thaise jasmijnrijst.

Bereiding

Ingrediënten (3-4 porties)
- 70g rode curry pasta (50g voor een minder pittig gerecht)
- 400ml kokoscrème, 100 ml water
- 120g gesneden ananas
- 3-4 cherry tomaten (gehalveerd)
- 10 druiven
- 2 gedroogde kaffir limoenblaadjes (optioneel)
- 250g eendenborstfilet (of rundvlees, kip, witvis, garnalen of tofu)
- 1 el. vissaus
- 1/2 el. suiker, 2 el. rijstolie
- 1 st. grote rode chilipeper
- 3 basilicumblaadjes (vers of gedroogd).
Recept
Braad de gesneden eendenborstfilet kort rondom bruin en houd deze apart. Verhit de rijstolie in een wok en roerbak de currypasta op halfhoog vuur tot een aroma vrijkomt.
Voeg de helft van de kokoscrème toe, roer en breng het geheel aan de kook.
Voeg de overgebleven kokoscrème en water toe. Breng het geheel aan de kook.
Meng de eendenborstfilet, druiven, ananas, en cherrytomaten erdoor en voeg vervolgens de kaffir limoenblaadjes, vissaus en suiker toe.
Laat de curry sudderen totdat deze kookt.
Garneer met basilicum en smalle reepjes rode chilipeper en serveer de curry met Thaise jasmijnrijst.

Bewaaradvies

Koel & droog bewaren. Na opening gekoeld bewaren en binnen 4 weken consumeren.

Allergieën

Bevat
Schaaldieren, Soja,

Kan bevatten
Pinda's, Pinda's (aardnoten), Sesamzaad, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie840 kJ (202 kcal)
Vet11 Gram
waarvan verzadigd1.8 Gram
Koolhydraten16 Gram
waarvan suikers7.7 Gram
Voedingsvezel10 Gram
Eiwitten4.5 Gram
Zout5.5 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten