Blue Elephant Thaise gele curry pasta
2.99

Blue Elephant Thaise gele curry pasta

70 g

De pure curryvarianten van Blue Elephant worden wereldwijd geroemd omdat ze zijn gemaakt van uitstekende specerijen en verse kruiden.

  • Zelf toevoegen:165 ml Blue Elephant Coconut cream, 12 gepelde garnalen
  • Zelf toevoegen: 1 kleine ui, 50 gr cherrytomaatjes, 1 aardappel
  • Ongeveer 15 minuten
  • Heerlijke licht pittige Thaise curry

Andere kochten ook

Blue Elephant Thaise gele curry pasta € 2,99 70 g
Blue Elephant Thaise rode curry pasta € 2,99 70 g
Blue Elephant Pad krapow € 2,99 70 g
Blue Elephant Thaise groene curry pasta € 2,99 70 g

Inhoud en Gewicht

  • 70 g

Contactgegevens

E-mail
customer.service@blueelephant.com

Telefoon
+66 2 996 9401

Unidex BV
Antwoordnummer 920, NL-2180 VG Hillegom The Netherlands

Website
www.blueelephant.com

Extra informatie

Zelf toevoegen: 1 el Blue Elephant vissaus, 1/2de el suiker, Optioneel groene asperges

Serveer deze curry met rijst

Land van oorsprong

Thailand

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Ingrediënten (3-4 porties) - 70g gele curry pasta (50g voor een minder pittig gerecht) - 400ml kokoscrème, 100 ml water - 1 aardappel, 1 ui - 6-8 cherrytomaten - 12 grote garnalen (of ca. 350 witvis naar keuze) - 6 groene asperges - 1 rode chilipeper (verwijder zaadlijsten) - 1 el. vissaus, 1 el. rijstolie - 1/2 el. suiker - 3 korianderblaadjes naar keuze Recept Snij de aardappel, chilipeper en ui in stukjes en houd deze apart. Verhit de rijstolie in een wok en roerbak de curry pasta op halfhoog vuur tot een aroma vrijkomt. Voeg de helft van de kokoscrème, roer en breng het geheel aan de kook. Voeg de overgebleven kokoscrème en water toe. Breng het geheel aan de kook. Meng de garnalen, asperges, aardappel, ui, cherry tomaatjes toe en de gesneden chilipeper erdoor en voeg vervolgens de vissaus en suiker toe. Laat de curry sudderen totdat deze kookt. Garneer met korianderblaadjes en smalle reepjes rode chilipeper en serveer de curry met Thaise jasmijnrijst.

Bereiding

Ingrediënten (3-4 porties)
- 70g gele curry pasta (50g voor een minder pittig gerecht)
- 400ml kokoscrème, 100 ml water
- 1 aardappel, 1 ui
- 6-8 cherrytomaten
- 12 grote garnalen (of ca. 350 witvis naar keuze)
- 6 groene asperges
- 1 rode chilipeper (verwijder zaadlijsten)
- 1 el. vissaus, 1 el. rijstolie
- 1/2 el. suiker
- 3 korianderblaadjes naar keuze
Recept
Snij de aardappel, chilipeper en ui in stukjes en houd deze apart. Verhit de rijstolie in een wok en roerbak de curry pasta op halfhoog vuur tot een aroma vrijkomt.
Voeg de helft van de kokoscrème, roer en breng het geheel aan de kook.
Voeg de overgebleven kokoscrème en water toe.
Breng het geheel aan de kook.
Meng de garnalen, asperges, aardappel, ui, cherry tomaatjes toe en de gesneden chilipeper erdoor en voeg vervolgens de vissaus en suiker toe.
Laat de curry sudderen totdat deze kookt.
Garneer met korianderblaadjes en smalle reepjes rode chilipeper en serveer de curry met Thaise jasmijnrijst.

Bewaaradvies

Koel & droog bewaren. Na opening gekoeld bewaren en binnen 4 weken consumeren.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Mosterd, Schaaldieren, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Pinda's, Pinda's (aardnoten), Sesamzaad, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie767 kJ (186 kcal)
Vet9.8 Gram
waarvan verzadigd1.5 Gram
Koolhydraten15 Gram
waarvan suikers6.1 Gram
Voedingsvezel9.5 Gram
Eiwitten4.4 Gram
Zout5.5 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten