AH Risotto rijst
2.59

AH Risotto rijst

500 g

Uit Noord-Italië.

  • Prijsfavorieten: topkwaliteit en altijd laaggeprijsd

Andere kochten ook

AH Risotto rijst € 2,59 500 g
AH Risotto rijst € 3,99 1 kg

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

Deze arboriorijst kan veel geurig en smaakvol kookvocht opnemen, maar behoudt zijn stevigheid en fijne bite. Perfect voor risotto.

Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Ingrediënten voor een basisrisoto (voor 4 personen): 1 fijngesneden ui, 2 el (olijf)olie, 15 g roomboter, 350 g risottorijst, ca. 1 l vloeistof (1 l bouillon, 100 ml wijn), peper, 50 g geraspte Parmezaanse kaas 1. Verhit de (olijf)olie in een pan en fruit de fijngesneden ui tot deze glazig is. 2. Voeg de risottorijst toe en schep deze om. 3. Voeg de wijn toe en laat volledig inkoken in ca. 16 minuten. Voeg daarna scheutje voor scheutje de bouillon toe en laat deze onder voortdurend roeren absorberen en verdampen. 4. De rijst is klaar als de buitenkant zacht is, maar de binnenkant nog een stevige beet heeft. 5. Haal de risotto van de warmtebron, roer een klontje boter erdoor en bestrooi met parmezaanse kaas. 6. Laat het gerecht nog 10 minuten afgedekt staan. 7. Breng op smaak met peper.

Bereiding

Ingrediënten voor een basisrisoto (voor 4 personen): 1 fijngesneden ui, 2 el (olijf)olie, 15 g roomboter, 350 g risottorijst, ca. 1 l vloeistof (1 l bouillon, 100 ml wijn), peper, 50 g geraspte Parmezaanse kaas

1. Verhit de (olijf)olie in een pan en fruit de fijngesneden ui tot deze glazig is. 2. Voeg de risottorijst toe en schep deze om. 3. Voeg de wijn toe en laat volledig inkoken in ca. 16 minuten. Voeg daarna scheutje voor scheutje de bouillon toe en laat deze onder voortdurend roeren absorberen en verdampen. 4. De rijst is klaar als de buitenkant zacht is, maar de binnenkant nog een stevige beet heeft. 5. Haal de risotto van de warmtebron, roer een klontje boter erdoor en bestrooi met parmezaanse kaas. 6. Laat het gerecht nog 10 minuten afgedekt staan. 7. Breng op smaak met peper.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie achterzijde. Kijk, ruik en proef na deze datum. Koel en droog bewaren. De verpakking goed sluiten na gebruik.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1482 kJ (349 kcal)
Vet0.9 Gram
waarvan verzadigd0.2 Gram
waarvan onverzadigd0.7 Gram
Koolhydraten77 Gram
waarvan suikers0.3 Gram
Voedingsvezel1.5 Gram
Eiwitten7.5 Gram
Zout0 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten