Honig Krulvermicelli middel
1.39

Honig Krulvermicelli middel

250 g

Honig krulvermicelli middel geeft een lekkere vulling aan zelfgemaakte, verse soep.

  • Kooktijd: 10 minuten
  • Geeft een heerlijke twist aan jouw soepen
  • Toe te voegen aan vrijwel iedere soep
  • Eenvoudig en snel in gebruik

Andere kochten ook

Honig Krulvermicelli middel € 1,39 250 g
Honig Figuurvermicelli cijfers & letters € 2,65 275 g

Inhoud en Gewicht

  • 250 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig krulvermicelli middel geeft een lekkere vulling aan een verse, zelfgemaakte soep. De vermicelli heeft een stevige bite en geeft een heerlijke twist aan je versgemaakte soep. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals kipfilet en prei, zet je gemakkelijk en snel een heerlijke, zelfgemaakte soep op tafel! De krulvermicelli middel is geschikt voor 25 personen en staat binnen 9 minuten al op tafel. Snel en gemakkelijk te bereiden met de vertrouwde smaak van honig. Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen Voor 6 personen 60 g Krulvermicelli Original 1 pakje Honig Basis voor Kippensoep 200 g kipfilet 1 grote prei 1500 ml water Variatie tip Vervang de ingrediënten bij stap 2 door 125 g gesneden champignons. Voeg kort voor serveren 100 g gerookte kipfilet en 150 g maïs (uitgelekt) toe. Algemene beredingswijze Gebruik per 1,5 liter soep circa 60 g Krulvermicelli Original. Voeg 1-3 minuten nadat de soep of buillon kookt de vermicelli toe. Laat de vermicelli 7-9 minuten meekoken. Kippensoep 1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2 Voeg, zodra de soep kookt, de in blokjes gesneden kip en in ringen gesneden prei toe. 3 Voeg na 2 minuten de Krulvermicelli Original toe. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af een toe roeren, de soep nog 8 minuten zachtjes doorkoken. 10 min

Bereiding

Zelf toevoegen
Voor 6 personen
60 g Krulvermicelli Original
1 pakje Honig Basis voor Kippensoep
200 g kipfilet
1 grote prei
1500 ml water

Variatie tip
Vervang de ingrediënten bij stap 2 door 125 g gesneden champignons. Voeg kort voor serveren 100 g gerookte kipfilet en 150 g maïs (uitgelekt) toe.

Algemene beredingswijze
Gebruik per 1,5 liter soep circa 60 g Krulvermicelli Original. Voeg 1-3 minuten nadat de soep of buillon kookt de vermicelli toe. Laat de vermicelli 7-9 minuten meekoken.

Kippensoep
1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2 Voeg, zodra de soep kookt, de in blokjes gesneden kip en in ringen gesneden prei toe.
3 Voeg na 2 minuten de Krulvermicelli Original toe. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af een toe roeren, de soep nog 8 minuten zachtjes doorkoken.

10 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 25 Gram
Energie150 kJ (35 kcal)
Vet0.2 Gram
waarvan verzadigd0 Gram
Koolhydraten7.2 Gram
waarvan suikers0.4 Gram
Voedingsvezel0.3 Gram
Eiwitten1.1 Gram
Zout0.01 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten