AH Gesneden verspakket bowl Griekse stijl
6.89

AH Gesneden verspakket bowl Griekse stijl

765 g

Combineren met

AH Italiaanse lasagne verspakket € 5,49 4 pers | 25 min
AH Griekse Moussaka verspakket € 5,89 4 personen
AH Marokkaanse couscous verspakket € 5,49 4 pers | 30 min
AH Gesneden verspakket shakshuka € 6,89 2-3 pers | 21 m

Inhoud en Gewicht

  • 765 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 1 knoflookteen 50 g cherrytomaten 215 g groentemix zakje kruidenmix 80 g komkommer 400 g bloemkoolrijst Bereiden: 1. Snij de kipdijfilet in reepjes. Pel de knoflook en hak fijn. Halveer de cherrytomaten. 2. Verhit 1 eetlepel (olijf)olie in een wok of hapjespan en bak de kipdijreepjes 5-8 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Voeg de groentemix toe en bak nog 3-5 minuten mee. Voeg in de laatste minuut de kruidenmix toe. 3. Maak ondertussen de tzatziki. Was de komkommer en rasp met een fijne rasp en laat uitlekken. Meng de komkommer met de knoflook en de yoghurt Griekse stijl. Breng eventueel op smaak met peper. 4. Verhit de rest van de (olijf)olie in een wok en bak de bloemkoolrijst 2 minuten op hoge temperatuur. 5. Verdeel de bloemkoolrijst over de borden en verdeel de kip-groentemix, tzatziki en gehalveerde cherrytomaten hier over. Vervang voor een vegetarisch gerecht de kipdijfilet door 250 gram gesneden champignons. Lekker met kalamata olijven en feta.

Bereiding

Inhoud pakket:
1 knoflookteen
50 g cherrytomaten
215 g groentemix
zakje kruidenmix
80 g komkommer
400 g bloemkoolrijst

Bereiden:
1. Snij de kipdijfilet in reepjes. Pel de knoflook en hak fijn. Halveer de cherrytomaten.
2. Verhit 1 eetlepel (olijf)olie in een wok of hapjespan en bak de kipdijreepjes 5-8 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Voeg de groentemix toe en bak nog 3-5 minuten mee. Voeg in de laatste minuut de kruidenmix toe.
3. Maak ondertussen de tzatziki. Was de komkommer en rasp met een fijne rasp en laat uitlekken. Meng de komkommer met de knoflook en de yoghurt Griekse stijl. Breng eventueel op smaak met peper.
4. Verhit de rest van de (olijf)olie in een wok en bak de bloemkoolrijst 2 minuten op hoge temperatuur.
5. Verdeel de bloemkoolrijst over de borden en verdeel de kip-groentemix, tzatziki en gehalveerde cherrytomaten hier over.

Vervang voor een vegetarisch gerecht de kipdijfilet door 250 gram gesneden champignons.
Lekker met kalamata olijven en feta.

Bewaaradvies

Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C).

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie332 kJ (80 kcal)
Vet4.8 Gram
waarvan verzadigd1.9 Gram
waarvan onverzadigd2.8 Gram
Koolhydraten3.3 Gram
waarvan suikers2.5 Gram
Voedingsvezel1.7 Gram
Eiwitten5 Gram
Zout0.33 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten