AH Romige pasta zalm courgette verspakket
5.89

AH Romige pasta zalm courgette verspakket

2 stuks 7.99
1 stuk 4.49
Combineren mogelijk 4 pers | 20 min

Combineren met

AH Mexicaanse burritos verspakket € 5,49 4 pers | 25 min
AH Thaise groene curry verspakket € 5,29 4 pers | 25 min
AH Kapsalon met kip verspakket € 5,89 4 personen
AH Kip siam verspakket € 5,89 4 pers | 35 min
AH Biologisch Aubergine kip Midden-Oosterse verspakket € 6,49 4 pers | 40 min

Inhoud en Gewicht

  • 4 pers | 20 min

Kenmerken

Glutenvrij Vegetarisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl/ah.be

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 2 courgettes 3 tomaten 2 uien 2 knoflooktenen zakje kruidenmix pakje kookroom Bereiden: 1. Ontdooi de zalm en snij in blokjes. Maak de groente schoon. Snij de courgette en tomaat in stukjes. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de basilicum en snij deze fijn. 2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. 3. Verhit 1 eetlepel olie in een hapjespan en bak hierin de ui en knoflook 2 minuten op hoge temperatuur. 4. Voeg de courgette toe en bak 2 minuten op hoge temperatuur. 5. Voeg de zalm en tomaat toe en bak 2 minuten op hoge temperatuur. 6. Voeg de kookroom en kruidenmix toe, breng zachtjes aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken. 7. Serveer de tagliatelle met de zalmsaus en bestrooi met de basilicum. VEGATIP: Vervang de zalm door 300 g oesterzwammen. TIP: Meng na stap 6 200 g verse spinazie door de zalmsaus en/of bestrooi met (geroosterde) pijnboompitjes.

Bereiding

Inhoud pakket:
2 courgettes
3 tomaten
2 uien
2 knoflooktenen
zakje kruidenmix
pakje kookroom

Bereiden:
1. Ontdooi de zalm en snij in blokjes. Maak de groente schoon. Snij de courgette en tomaat in stukjes. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de basilicum en snij deze fijn.
2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Verhit 1 eetlepel olie in een hapjespan en bak hierin de ui en knoflook 2 minuten op hoge temperatuur.
4. Voeg de courgette toe en bak 2 minuten op hoge temperatuur.
5. Voeg de zalm en tomaat toe en bak 2 minuten op hoge temperatuur.
6. Voeg de kookroom en kruidenmix toe, breng zachtjes aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken.
7. Serveer de tagliatelle met de zalmsaus en bestrooi met de basilicum.

VEGATIP: Vervang de zalm door 300 g oesterzwammen.
TIP: Meng na stap 6 200 g verse spinazie door de zalmsaus en/of bestrooi met (geroosterde) pijnboompitjes.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie412 kJ (98 kcal)
Vet3.2 Gram
waarvan verzadigd1.4 Gram
waarvan onverzadigd1.5 Gram
Koolhydraten12 Gram
waarvan suikers1.8 Gram
Voedingsvezel1.2 Gram
Eiwitten4.7 Gram
Zout0.43 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten