AH Biologisch Uiensoep verspakket
5.99

AH Biologisch Uiensoep verspakket

6 pers | 40 min

Andere kochten ook

AH Biologisch Uiensoep verspakket € 5,99 6 pers | 40 min
AH Biologisch Aubergine kip Midden-Oosterse verspakket € 6,49 4 pers | 40 min
AH Biologisch Aubergine met Kip Verspakket € 13,07 4 pers | 40 min
AH Biologisch Aubergine met Falafel Verspakket € 12,47 4 pers | 40 min

Inhoud en Gewicht

  • 6 pers | 40 min

Kenmerken

Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Website
ah.nl/ah.be

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 4 gele uien 3 rode uien 2 knoflooktenen 2 tomaten zakje kruidenmix 3 groentebouillonblokjes Zelf toevoegen: 1 bio volkoren stokbrood met desem bereid 100 g bio geraspte belegen kaas 2 el (olijf)olie 1 l water Bereiden: 1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. 3. Maak de groente schoon. Pel de uien en knoflook, snijd de uien in halve ringen en hak de knoflook fijn. Snijd de tomaten in kleine blokjes. 4. Verhit 2 eetlepels olie in een soeppan en bak hierin de uien en knoflook 8 minuten op hoge temperatuur. 5. Voeg de tomaten en kruidenmix toe en bak 2 minuten mee. 6. Voeg de bouillonblokjes en het water toe, breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan. 7. Snijd ondertussen het stokbrood in schuine plakjes en verdeel hierover de geraspte belegen kaas. 8. Bak in 8-10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. 9. Serveer het stokbrood met kaas bij de uiensoep. Of serveer op zijn Frans en leg 1 snee stokbrood met kaas op de soep. TIP: Vervang de bio belegen kaas door bio brie of een andere bio kaas naar smaak.

Bereiding

Inhoud pakket:
4 gele uien
3 rode uien
2 knoflooktenen
2 tomaten
zakje kruidenmix
3 groentebouillonblokjes

Zelf toevoegen:
1 bio volkoren stokbrood met desem bereid
100 g bio geraspte belegen kaas
2 el (olijf)olie
1 l water

Bereiden:
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Maak de groente schoon. Pel de uien en knoflook, snijd de uien in halve ringen en hak de knoflook fijn. Snijd de tomaten in kleine blokjes.
4. Verhit 2 eetlepels olie in een soeppan en bak hierin de uien en knoflook 8 minuten op hoge temperatuur.
5. Voeg de tomaten en kruidenmix toe en bak 2 minuten mee.
6. Voeg de bouillonblokjes en het water toe, breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.
7. Snijd ondertussen het stokbrood in schuine plakjes en verdeel hierover de geraspte belegen kaas.
8. Bak in 8-10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
9. Serveer het stokbrood met kaas bij de uiensoep. Of serveer op zijn Frans en leg 1 snee stokbrood met kaas op de soep.

TIP: Vervang de bio belegen kaas door bio brie of een andere bio kaas naar smaak.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Allergieën

Bevat
Selderij,

Kan bevatten
Melk, Mosterd,

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Milliliter
Energie308 kJ (74 kcal)
Vet3.4 Gram
waarvan verzadigd1.3 Gram
waarvan onverzadigd1.9 Gram
Koolhydraten7.3 Gram
waarvan suikers1.5 Gram
Voedingsvezel1.7 Gram
Eiwitten2.6 Gram
Zout0.78 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten