Extra informatie
Honig macaroni vezelrijk is een natuurlijke bron van vezels. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals rundergehakt en Italiaanse wokgroenten, zet je snel en makkelijk een heerlijke, zelfgemaakte pastagerecht op tafel! Honig macaroni vezelrijk is geschikt voor 7 personen en staat binnen 9 minuten al op tafel. Bereid jouw favoriete Italiaanse klassiekers snel en gemakkelijk met de vertrouwde smaak van honig. Bereid de pasta zoals de algemene bereidingswijze of garneer het met geraspte kaas en basilcum om te varieren. Dus aan tafel met honig!
Land van oorsprong
België
Gebruik
Onbekend:
Zelf toevoegen
voor 4 personen
300 g Honig Macaroni Vezelrijk
1 pakje Honing Bassis voor Macaroni on Spaghetti Mediterraan
400 g Provençaalse wokgroenten
250 g cherrytomaatjers
80 g rucola
150 ml water
50 g geraspte kaas
Variatie tip
Garneer eventueel met wat verse basilicum!
Algemene bereidingswijze
Strooi de Macaroni Vezelrijk in een ruime hoeveelheid kokend water (1 l voor 100 g pasta) en kook deze al roerende in 9 minuten gaar. Houd 8 minuten aan voor wat steviger, al dente pasta. Giet her water af, spoel kort na met lauwwarm water, houd warm in de pan en roer er eventueel een scheutje (olijf)olie door.
1 Kook de pasta zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak de wokgroenten ca 2. tot 3 minuten. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe.
3 Voeg 150 ml water en Honig basis voor Macaroni en Spaghetti Mediterraan toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.
4 Voeg de pasta toe. Verwarm deze kort mee en serveer de pasta me daaroverheen de gerastpe kaas en de rucola.
20
min
Bereiding
Zelf toevoegen
voor 4 personen
300 g Honig Macaroni Vezelrijk
1 pakje Honing Bassis voor Macaroni on Spaghetti Mediterraan
400 g Provençaalse wokgroenten
250 g cherrytomaatjers
80 g rucola
150 ml water
50 g geraspte kaas
Variatie tip
Garneer eventueel met wat verse basilicum!
Algemene bereidingswijze
Strooi de Macaroni Vezelrijk in een ruime hoeveelheid kokend water (1 l voor 100 g pasta) en kook deze al roerende in 9 minuten gaar. Houd 8 minuten aan voor wat steviger, al dente pasta. Giet her water af, spoel kort na met lauwwarm water, houd warm in de pan en roer er eventueel een scheutje (olijf)olie door.
1 Kook de pasta zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak de wokgroenten ca 2. tot 3 minuten. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe.
3 Voeg 150 ml water en Honig basis voor Macaroni en Spaghetti Mediterraan toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.
4 Voeg de pasta toe. Verwarm deze kort mee en serveer de pasta me daaroverheen de gerastpe kaas en de rucola.
20
min
Bewaaradvies
Droog bewaren
Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Soja,