AH Vakslager Runder entrecôte
16.99 19.99

AH Vakslager Runder entrecôte

15% korting Combineren mogelijk 500 g

Combineren met

AH Vakslager Côte du boeuf € 33,99 ca. 1000 g
AH Vakslager Runder shortribs € 50,99 ca. 1500 g
AH Visspecialist Hele zeebaars € 8,06 ca. 350 g
AH Visspecialist Yellow tail € 13,25 ca. 300 g
AH Visspecialist Hele sockeye € 31,44 ca. 700 g

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Land van oorsprong

Argentinië

Gebruik

Bereidingswijze:
haal de entrecote 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de entrecote 30 minuten voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de entrecote droog met keukenpapier. Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de entrecote in 2-3 minuten aan beide kanten bruin. Bereid de entrecote vervolgens in de oven. Oven (180°C): leg de aangebraden entrecote op een rooster in het midden van een voorverwarmde oven en bak in 12-15 minuten gaar. Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Leg de entrecote op de barbecue en gril de entrecote 2-4 minuten aan beide kanten. Gril de entrecote met gesloten deksel in 15-20 minuten gaar. Regelmatig keren. Laat de entrecote 5 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bereiding

haal de entrecote 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de entrecote 30 minuten voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de entrecote droog met keukenpapier.

Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de entrecote in 2-3 minuten aan beide kanten bruin. Bereid de entrecote vervolgens in de oven. Oven (180°C): leg de aangebraden entrecote op een rooster in het midden van een voorverwarmde oven en bak in 12-15 minuten gaar.

Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Leg de entrecote op de barbecue en gril de entrecote 2-4 minuten aan beide kanten. Gril de entrecote met gesloten deksel in 15-20 minuten gaar. Regelmatig keren.

Laat de entrecote 5 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Voor gebruik ontdooien in de koelkast. Na ontdooiing en openen, gekoeld bewaren (max. 4°C) en binnen 24 uur consumeren. Ingevroren op: zie onderzijde.

Allergieën

Vrij van
3-Amino-2,4-dichlorophenol, 3-Aminophenol, 4-Hydroxy-Propylamino-3-Nitrofenol, Amandel, Anijsalcohol, Cashewnoot, Eieren, Forel, Gerst, Ginkgo Noten, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Hydroxycitronellal, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melatonine, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pijnboompitten, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Salicylaat, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren, Zalm,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie972 kJ (234 kcal)
Vet18 Gram
waarvan verzadigd8 Gram
waarvan onverzadigd10 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten18 Gram
Zout0.2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten