Koopmans Mix voor kaneelbroodjes
2.89

Koopmans Mix voor kaneelbroodjes

362 g

Met de Koopmans bakmix voor kaneelbroodjes maak je nu zelf lekkere zoete broodjes met kaneelvulling.

  • Knapperige broodjes met smeuige kaneelvulling
  • Heerlijke geur van kaneel in je keuken
  • Voor 8 kaneelbroodjes
  • Zelf toevoegen: 70 g boter, 150 ml water, optioneel 40 g poedersuiker

Andere kochten ook

Koopmans Volkoren brood fijn volkoren € 2,29 450 g
Koopmans Wit brood € 1,75 450 g
Koopmans Mix voor kaneelbroodjes € 2,89 362 g
Koopmans Brood uit de pan naanbrood € 2,69 400 g
Koopmans Brood uit de pan Italiaans € 2,69 400 g

Inhoud en Gewicht

  • 362 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Koopmans B.V.
Antwoordnummer 7204 - 3800 TE Amersfoort

Website
Koopmans.com

Extra informatie

Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken. Met Koopmans bakmix voor kaneelbroodjes maak je nu zelf lekkere zoete broodjes met kaneelvulling. Maak het feestelijke ontbijt, brunch of kopje koffie nog gezelliger en vul je keuken met de geur van versgebakken kaneelbroodjes.

Merk

Koopmans

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Benodigdheden: - 1 pak Koopmans Kaneelbroodjes - 70g boter of margarine (op kamertemperatuur) - 150 ml handwarm water - evt. 40g poedersuiker voor glazuur - evt. bloem voor bestuiven aanrecht. Keukengerei Mixer met deeghaken. Bereidingstijd Bereiding: ± 15 minuten. Rijstijd: 10+40 minuten. Baktijd: 15 minuten. Oventemperatuur Elektrische oven: 200°C. Hetelucht oven: 180°C. Gas oven: stand 4. Bereid het deeg 1. Meng de inhoud van het zakje gist met het water en meng het tot de gist is opgelost. 2. Voeg de bakmix en 30 g boter toe. Meng 1 minuut goed door elkaar op de laagste stand van de mixer. Kneed het deeg vervolgens 3 minuten op de middelste stand. 3. Kneed het deeg met de hand verder tot een soepel deeg. Dit kan enkele minuten duren, het deeg is goed als je er een dun vliesje van kan trekken. Laat het deeg vervolgens 10 minuten rijzen. 4. Meng ondertussen de kaneelsuiker met de resterende 40 g boter tot een goed smeerbare vulling. Kaneelbroodjes maken: 5. Bestrooi het werkblad met bloem en rol het deeg uit tot een plak van circa 20 cm breed en 40 cm diep. 6. Verdeel de kaneelvulling met een spatel over het deeg. Laat aan de boven- en onderkant circa 2 cm vrij en bestrijk de onderkant van het deeg licht met water. 7. Rol het deeg van boven naar onder op, zodat er een rol van 20 cm ontstaat. Plak het nat gemaakt stukje deeg goed vast. 8. Verdeel de rol in 8 stukken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Duw de deegplakjes iets plat tot ze circa een doorsnede van 7 cm hebben. 9. Laat de deegplakjes minimaal 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Kaneelbroodjes bakken: 10. Bak de kaneelbroodjes circa 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 200 graden.

Bereiding

Benodigdheden: - 1 pak Koopmans Kaneelbroodjes - 70g boter of margarine (op kamertemperatuur) - 150 ml handwarm water - evt. 40g poedersuiker voor glazuur - evt. bloem voor bestuiven aanrecht. Keukengerei Mixer met deeghaken. Bereidingstijd Bereiding: ± 15 minuten. Rijstijd: 10+40 minuten. Baktijd: 15 minuten. Oventemperatuur Elektrische oven: 200°C. Hetelucht oven: 180°C. Gas oven: stand 4. Bereid het deeg 1. Meng de inhoud van het zakje gist met het water en meng het tot de gist is opgelost. 2. Voeg de bakmix en 30 g boter toe. Meng 1 minuut goed door elkaar op de laagste stand van de mixer. Kneed het deeg vervolgens 3 minuten op de middelste stand. 3. Kneed het deeg met de hand verder tot een soepel deeg. Dit kan enkele minuten duren, het deeg is goed als je er een dun vliesje van kan trekken. Laat het deeg vervolgens 10 minuten rijzen. 4. Meng ondertussen de kaneelsuiker met de resterende 40 g boter tot een goed smeerbare vulling. Kaneelbroodjes maken: 5. Bestrooi het werkblad met bloem en rol het deeg uit tot een plak van circa 20 cm breed en 40 cm diep. 6. Verdeel de kaneelvulling met een spatel over het deeg. Laat aan de boven- en onderkant circa 2 cm vrij en bestrijk de onderkant van het deeg licht met water. 7. Rol het deeg van boven naar onder op, zodat er een rol van 20 cm ontstaat. Plak het nat gemaakt stukje deeg goed vast. 8. Verdeel de rol in 8 stukken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Duw de deegplakjes iets plat tot ze circa een doorsnede van 7 cm hebben. 9. Laat de deegplakjes minimaal 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Kaneelbroodjes bakken: 10. Bak de kaneelbroodjes circa 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 200 graden.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Melk,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1404 kJ (334 kcal)
Vet11 Gram
waarvan verzadigd4.5 Gram
Koolhydraten49 Gram
waarvan suikers9 Gram
Voedingsvezel1.7 Gram
Eiwitten7.6 Gram
Zout0.86 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten