Extra informatie
Probeer ook eens de andere spinazies van iglo!
Land van oorsprong
Duitsland
Gebruik
Verwarmen:
Bereidingswijze: Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Pan(adviesbereiding): 1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een kookpan en dek af. 2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie begint
te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken. Regelmatig roeren.
In magnetron bereiden:
Magnetron (800W): 1. Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 800 W gedurende 9 minuten, of 3 minuten per portie van 150 g. 2. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.
Bereiding
Bereidingswijze: Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Pan(adviesbereiding): 1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een kookpan en dek af. 2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie begint
te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken. Regelmatig roeren.
Serveer suggestie
Spinazierisotto met citroen-tijm kippendijen 50 min 4 personen Ingrediënten:
• 450 g Iglo Bladpinazie à la Crème • 4 kipdijfilets • 6 tenen knoflook, geplet • 1 bosje tijm, gerist • 1 citroen, rasp en plakjes • 1 ui • 350 g risottorijst • 200 ml witte wijn • 1l kippenbouillon • 75g Parmezaanse kaas • Zout en peper •Olijfolie Bereidingswijze: Bereidingswijze: 1.Verwarm de oven voor op 220°C. 2. Marineer de kipdijfilets met knoflook, tijm, olijfolie, zout en peper. Leg de plakjes citroen in de ovenschaal en daar bovenop de
gemarineerde kipdijfilets. Bak 30 minuten in de oven. 3. Fruit ui en knoflook in olie. Voeg risottorijst toe en bak kort. Blus af met witte wijn. Blijf roeren tot deze volledig is opgenomen.
4. Voeg beetje bij beetje een scheut bouillon toe en ga door tot de risotto in ongeveer 20 minuten gaar is. 5. Voeg bladspinazie à la crème toe en laat 2 minuten doorkoken. Roer de Parmezaanse kaas erdoor en laat afgedekt 5 minuten staan.
Bewaaradvies
Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde: Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Melk,
Tarwe,