Iglo Bladspinazie á la crème
2.69

Iglo Bladspinazie á la crème

450 g

Iglo bladspinazie a la creme, onze romige favoriet met een beetje extra bite voor in je favoriete gerecht. Onze spinazie wordt razendsnel diepgevroren, voor maximaal behoud van smaak en vitamines.

  • Snel na oogst diepgevroren voor maximaal behoud van vitamines
  • Makkelijk te portioneren met deelblokjes
  • Bron van vitamine a, k, eiwitten en vezels
  • Zonder toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen

Andere kochten ook

Iglo Spinazie à la crème € 2,09 750 g
Iglo Spinazie met boursin € 3,49 450 g
Iglo Spinazie fijn gehakt € 2,09 750 g
Iglo Biologische spinazie à la crème € 2,99 450 g
Iglo Spinazie fijn gehakt € 1,65 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 450 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Iglo Nederland
Van Deventerlaan 40 - 3528 AE Utrecht

Website
www.iglo.nl

Extra informatie

Probeer ook eens de andere spinazies van iglo!

Merk

Iglo

Land van oorsprong

Duitsland

Gebruik

Verwarmen:
Bereidingswijze: Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Pan(adviesbereiding): 1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een kookpan en dek af. 2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie begint te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken. Regelmatig roeren.

In magnetron bereiden:
Magnetron (800W): 1. Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 800 W gedurende 9 minuten, of 3 minuten per portie van 150 g. 2. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

Bereiding

Bereidingswijze: Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Pan(adviesbereiding): 1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een kookpan en dek af. 2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie begint
te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken. Regelmatig roeren.

Serveer suggestie

Spinazierisotto met citroen-tijm kippendijen 50 min 4 personen Ingrediënten: • 450 g Iglo Bladpinazie à la Crème • 4 kipdijfilets • 6 tenen knoflook, geplet • 1 bosje tijm, gerist • 1 citroen, rasp en plakjes • 1 ui • 350 g risottorijst • 200 ml witte wijn • 1l kippenbouillon • 75g Parmezaanse kaas • Zout en peper •Olijfolie Bereidingswijze: Bereidingswijze: 1.Verwarm de oven voor op 220°C. 2. Marineer de kipdijfilets met knoflook, tijm, olijfolie, zout en peper. Leg de plakjes citroen in de ovenschaal en daar bovenop de gemarineerde kipdijfilets. Bak 30 minuten in de oven. 3. Fruit ui en knoflook in olie. Voeg risottorijst toe en bak kort. Blus af met witte wijn. Blijf roeren tot deze volledig is opgenomen. 4. Voeg beetje bij beetje een scheut bouillon toe en ga door tot de risotto in ongeveer 20 minuten gaar is. 5. Voeg bladspinazie à la crème toe en laat 2 minuten doorkoken. Roer de Parmezaanse kaas erdoor en laat afgedekt 5 minuten staan.

Bewaaradvies

Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde: Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Melk, Tarwe,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie246 kJ (59 kcal)
Vet2.9 Gram
waarvan verzadigd0.8 Gram
Koolhydraten3.7 Gram
waarvan suikers1.8 Gram
Voedingsvezel1.8 Gram
Eiwitten3.6 Gram
Zout0.82 Gram
Vitamine A517 Microgram
Vitamine E44.7 Microgram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten