Iglo Spinazie met boursin
3.49

Iglo Spinazie met boursin

450 g

Spinazie van Iglo met de heerlijk romige smaak van boursin. Een heerlijke variatie op de spinazie a la creme. Onze spinazie wordt razendsnel diepgevroren, voor maximaal behoud van smaak en vitamines.

  • Snel na oogst diepgevroren voor maximaal behoud van vitamines
  • Makkelijk te portioneren met deelblokjes
  • Romige smaak door het gebruik van boursin
  • Zonder toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen

Andere kochten ook

Iglo Spinazie à la crème € 2,09 750 g
Iglo Spinazie met boursin € 3,49 450 g
Iglo Spinazie fijn gehakt € 2,09 750 g
Iglo Biologische spinazie à la crème € 2,99 450 g
Iglo Spinazie fijn gehakt € 1,65 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 450 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Iglo Nederland
Van Deventerlaan 40 - 3528 AE Utrecht

Telefoon
0800-BELIGLO of 0800-2354456

Website
www.iglo.nl

Extra informatie

Probeer ook eens de andere spinazies van iglo!

Merk

Iglo

Land van oorsprong

Duitsland

Gebruik

Verwarmen:
Bereidingswijze: Pan (adviesbereiding) 1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een kookpan en dek af. 2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie begint te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken. Regelmatig roeren.

In magnetron bereiden:
Magnetron (800w): 1. Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 800 W gedurende 9 minuten, of 3 minuten per portie van 150 g. 12. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

Bereiding

Bereidingswijze: Pan (adviesbereiding) 1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een kookpan en dek af. 2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie begint te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken. Regelmatig roeren.

Serveer suggestie

Tagliatelle met Spinazie Boursin®20 min. (4 personen) Ingrediënten: • 450g Iglo Spinazie Boursin® • 50 g broodkruim • 1 ui • 250 g cherrytomaatjes • 10 g bladpeterselie • 400 g tagliatelle • Zout, peper en chilivlokken •Olijfolie Bereidingswijze: 1. Bak het broodkruim krokant in olijfolie en breng op smaak met zout en chilivlokken. 2. Snipper de ui, halveer de cherrytomaatjes en hak de bladpeterselie fijn. 3. Fruit de ui en bak in 1 minuut de cherrytomaatjes mee. Voeg de spinazie toe, laat 2 minuten doorkoken en breng op smaak met peper. 4. Kook de tagliatelle, giet af en bewaar 1 kopje kookvocht. Meng de tagliatelle, bladpeterselie en het kookvocht door de spinazie en laat 2 minuten zachtjes koken. 5. Bestrooi de pasta met de overige peterselie en broodkruim.

Bewaaradvies

Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde: Thuis in diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergieën

Bevat
Melk,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie369 kJ (89 kcal)
Vet7.1 Gram
waarvan verzadigd4.6 Gram
Koolhydraten2 Gram
waarvan suikers0.9 Gram
Voedingsvezel2 Gram
Eiwitten3.3 Gram
Zout0.72 Gram
Vitamine A472 Microgram
Vitamine K560 Microgram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten