Iglo Spinazie à la crème
2.09

Iglo Spinazie à la crème

750 g

Iglo spinazie a la creme kun je voor bijna elk recept gebruiken, bijvoorbeeld in een pasta. Onze spinazie wordt razendsnel diepgevroren voor maximaal smaak- en vitaminebehoud. Lekker en veelzijdig!

  • Snel na oogst diepgevroren voor maximaal behoud van vitamines
  • Makkelijk te portioneren met deelblokjes
  • Bron van vitamine a, k, eiwitten en vezels
  • Zonder toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen

Andere kochten ook

Iglo Spinazie à la crème € 2,09 750 g
Iglo Spinazie met boursin € 3,49 450 g
Iglo Spinazie fijn gehakt € 2,09 750 g
Iglo Biologische spinazie à la crème € 2,99 450 g
Iglo Spinazie fijn gehakt € 1,65 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 750 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Iglo Nederland B.V.
Van Deventerlaan 40 - 3528 AE Utrecht

Telefoon
0800-BELIGLO of 0800-2354456

Website
www.iglo.nl

Extra informatie

Probeer ook eens de andere spinazies van iglo!

Merk

Iglo

Land van oorsprong

Duitsland

Gebruik

Verwarmen:
Bereidingswijze: Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Niet rauw of ontdooid eten. Pan: (adviesbereiding) 1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een kookpan en dek af. 2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie bėgint te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken. Regelmatig roeren.

In magnetron bereiden:
Magnetron (800W): 1. Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 800 W gedurende 18 minuten, of 4 minuten per portie van 150 g. 2. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

Bereiding

Bereidingswijze: Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Niet rauw of ontdooid eten. Pan: (adviesbereiding)
1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een kookpan en dek af.
2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie bėgint te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken. Regelmatig roeren.

Serveer suggestie

Spaghetti spinazie-pesto 25 min. 4 personen. Ingrediënten: • 500 g Iglo spinazie à la crème • 300 g spaghetti • 1 courgette • 1 ui • 2 teentjes knoflook • 80 g pancetta of spekjes • 200 g tuinerwtjes (diepvries, ontdooid) • 4 el (verse) groene pesto • 1 citroen • 70g Parmezaanse kaas • Olie. Bereidingswijze: 1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Snijd de courgette in blokjes, snipper de ui en snijd de knoflook fijn. 3. Bak in olie de pancetta krokant. Haal uit de pan en laat uitlekken. Bak in dezelfde pan de courgette en voeg de erwtjes toe. Verwarm 2 minuten en zet apart. 4. Fruit de ui en knoflook. Voeg de spinazie à la crème toe en laat 2 minuten doorkoken. Schep de pesto erbij en breng op smaak met peper, zout en citroenrasp. 5. Meng de pasta met de spinazie-pestosaus en roer de helft van de gebakken groenten er doorheen. Gebruik de andere helft, de pancetta, Parmezaanse kaas en partjes citroen als garnering.

Bewaaradvies

Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde: Thuis in diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Melk,

Voedingswaarden

Soortper 150 Gram
Energie342 kJ (83 kcal)
Vet3.9 Gram
waarvan verzadigd1.1 Gram
Koolhydraten5.1 Gram
waarvan suikers2.6 Gram
Voedingsvezel2.7 Gram
Eiwitten5.3 Gram
Zout1.1 Gram
Vitamine A782 Microgram
Vitamine K1059 Microgram
Vitamine B11 / Foliumzuur68.3 Microgram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten