AH Butter chicken verspakket
5.49

AH Butter chicken verspakket

4 pers | 45 min

Andere kochten ook

AH Gesneden verspakket pompoen risotto € 6,49 2-3 pers|30 min
AH Ovenschotel prei-kerrie verspakket € 5,19 4 pers | 40 min
AH Gesneden verspakket mac'n cheese pompoen € 6,49 2-3 pers|20 min
AH Gesneden verspakket bloemkoolschotel € 6,49 2-3 pers|15 min
AH Butter chicken verspakket € 5,49 4 pers | 45 min

Inhoud en Gewicht

  • 4 pers | 45 min

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Website
ah.nl/ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 1 flespompoen 3 tomaten stukje gember 2 uien 2 knoflooktenen blikje tomatenpuree zakje kruidenmix Bereiden: 1. Maak de groente schoon. Schil de pompoen, snijd doormidden, verwijder de zaden en snijd in blokken van ca. 2 cm. Snijd de tomaat in blokken. Schil de gember dun en hak fijn. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de kipfilet in blokjes. 2. Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een hapjespan en bak hierin de ui, gember en knoflook 2 minuten op hoge temperatuur. 3. Voeg de kipfilet toe en bak 3 minuten op hoge temperatuur. 4. Voeg de tomatenpuree en kruidenmix toe en bak 1 minuut op hoge temperatuur. 5. Voeg de tomaten, pompoen en 200 ml water toe, breng aan de kook en laat 20-25 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan. 6. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 7. Voeg de boter en kookroom toe en laat door en door warm worden. 8. Serveer de butter chicken met de rijst. TIP: Bestrooi voor serveren met koriander naar smaak en/of serveer met 8 stuks pappadums. VEGATIP: Vervang de kip door 400 g gekookte linzen.

Bereiding

Inhoud pakket:
1 flespompoen
3 tomaten
stukje gember
2 uien
2 knoflooktenen
blikje tomatenpuree
zakje kruidenmix

Bereiden:
1. Maak de groente schoon. Schil de pompoen, snijd doormidden, verwijder de zaden en snijd in blokken van ca. 2 cm. Snijd de tomaat in blokken. Schil de gember dun en hak fijn. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de kipfilet in blokjes.
2. Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een hapjespan en bak hierin de ui, gember en knoflook 2 minuten op hoge temperatuur.
3. Voeg de kipfilet toe en bak 3 minuten op hoge temperatuur.
4. Voeg de tomatenpuree en kruidenmix toe en bak 1 minuut op hoge temperatuur.
5. Voeg de tomaten, pompoen en 200 ml water toe, breng aan de kook en laat 20-25 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.
6. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7. Voeg de boter en kookroom toe en laat door en door warm worden.
8. Serveer de butter chicken met de rijst.

TIP: Bestrooi voor serveren met koriander naar smaak en/of serveer met 8 stuks pappadums.
VEGATIP: Vervang de kip door 400 g gekookte linzen.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie395 kJ (94 kcal)
Vet3.5 Gram
waarvan verzadigd1.7 Gram
waarvan onverzadigd1.6 Gram
Koolhydraten11 Gram
waarvan suikers1.5 Gram
Voedingsvezel0.9 Gram
Eiwitten4.2 Gram
Zout0.45 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten