AH Ovenschotel prei-kerrie verspakket
5.49

AH Ovenschotel prei-kerrie verspakket

4 personen

Wat handig! Met dit pakket maak je in een handomdraai een lekkere prei kerrie ovenschotel, die je met trots op tafel kunt zetten. Zo heb je altijd een bijzondere maaltijd paraat, met heerlijke ingrediënten en veel groente. En het mooie is: het pakket bevat precies de juiste hoeveelheden. No waste, dus.

  • Voor 4 personen
  • Zelf toevoegen: 100g geraspte belegen Kaas, 300g rundergehakt, 150ml water, 2el Olijflolie
  • Liever vegetarisch? Vervang het gehakt voor (cannelli)bonen
  • Tip: Vervang de geraspte belegen kaas voor geraspte Gruyère kaas.

Andere kochten ook

AH Gesneden verspakket pompoen risotto € 6,49 2-3 personen
AH Ovenschotel prei-kerrie verspakket € 5,49 4 personen
AH Gesneden verspakket mac'n cheese pompoen € 6,49 2-3 personen
AH Gesneden verspakket bloemkoolschotel € 6,49 2-3 personen
AH Indiase butter chicken verspakket € 5,49 4 personen

Inhoud en Gewicht

  • 4 personen

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Website
ah.nl/ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
2 preien 1 pastinaak 1 rode paprika 1 rode appel 1 rode ui 1 gele ui 1 knoflookteen 5 kruimige aardappelen zakje kruidenmix Zelf toevoegen: 300 g rundergehakt 100 g geraspte belegen kaas 2 el (olijf)olie 150 ml water Bereiden: 1. Maak de groente en het fruit schoon. Snijd de prei in halve ringen. Snijd de pastinaak en paprika in stukjes. Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd de appel, met schil, in stukjes. Pel de uien en knoflook, snipper de uien en hak de knoflook fijn. Schil de aardappelen dun en snij in vieren. 2. Doe de aardappelen met water in een kookpan tot de aardappelen net onder staan. Breng op hoge temperatuur aan de kook. Kook de aardappelen, met de deksel op de pan, in 20-25 minuten op middelhoge temperatuur gaar. Giet af, laat even uitstomen en prak of stamp de aardappelen grof. 3. Verhit ondertussen 2 eetlepels olie in een hapjespan en bak hierin de ui en knoflook 2 minuten op hoge temperatuur. 4. Voeg het gehakt toe en bak op hoge temperatuur in 3-4 minuten rul. 5. Voeg de pastinaak, paprika en prei toe en bak 2 minuten. 6. Verwarm de oven voor op 200°C. 7. Voeg de kruidenmix, het water en de appel toe en laat 12-15 minuten zachtjes stoven met de deksel op de pan. 8. Doe het groente-gehaktmengsel in een ovenschaal, verdeel hierover de aardappelen en bestrooi met geraspte kaas. 9. Bak 20 minuten in de oven. TIP: Vervang de geraspte belegen kaas door 150 g Gruyèrekaas. VEGA(N)TIP: Vervang het gehakt door 400 g cannellinibonen.

Bereiding

2 preien
1 pastinaak
1 rode paprika
1 rode appel
1 rode ui
1 gele ui
1 knoflookteen
5 kruimige aardappelen
zakje kruidenmix

Zelf toevoegen:
300 g rundergehakt
100 g geraspte belegen kaas
2 el (olijf)olie
150 ml water

Bereiden:
1. Maak de groente en het fruit schoon. Snijd de prei in halve ringen. Snijd de pastinaak en paprika in stukjes. Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd de appel, met schil, in stukjes. Pel de uien en knoflook, snipper de uien en hak de knoflook fijn. Schil de aardappelen dun en snij in vieren.
2. Doe de aardappelen met water in een kookpan tot de aardappelen net onder staan. Breng op hoge temperatuur aan de kook. Kook de aardappelen, met de deksel op de pan, in 20-25 minuten op middelhoge temperatuur gaar. Giet af, laat even uitstomen en prak of stamp de aardappelen grof.
3. Verhit ondertussen 2 eetlepels olie in een hapjespan en bak hierin de ui en knoflook 2 minuten op hoge temperatuur.
4. Voeg het gehakt toe en bak op hoge temperatuur in 3-4 minuten rul.
5. Voeg de pastinaak, paprika en prei toe en bak 2 minuten.
6. Verwarm de oven voor op 200°C.
7. Voeg de kruidenmix, het water en de appel toe en laat 12-15 minuten zachtjes stoven met de deksel op de pan.
8. Doe het groente-gehaktmengsel in een ovenschaal, verdeel hierover de aardappelen en bestrooi met geraspte kaas.
9. Bak 20 minuten in de oven.

TIP: Vervang de geraspte belegen kaas door 150 g Gruyèrekaas.
VEGA(N)TIP: Vervang het gehakt door 400 g cannellinibonen.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie482 kJ (116 kcal)
Vet6.5 Gram
waarvan verzadigd2.6 Gram
waarvan onverzadigd3.5 Gram
Koolhydraten7.9 Gram
waarvan suikers2.1 Gram
Voedingsvezel1.7 Gram
Eiwitten5.5 Gram
Zout0.43 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten