Extra informatie
Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bakken:
Benodigdheden: 1 pak Koopmans Pannenkoeken Speculoos 550 ml melk 1 ei boter of olie. Bereidingstijd: circa 20 minuten. Keukengerei: Mixer of garde. Bereid het beslag 1) Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe (circa 275 ml). 2) Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag (de stukjes speculoos kunnen nog zichtbaar zijn). 3) Voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe. Bakken 4) Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. 5) Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.
Bereiding
Benodigdheden: 1 pak Koopmans Pannenkoeken Speculoos 550 ml melk 1 ei boter of olie. Bereidingstijd: circa 20 minuten. Keukengerei: Mixer of garde. Bereid het beslag 1) Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe (circa 275 ml). 2) Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag (de stukjes speculoos kunnen nog zichtbaar zijn). 3) Voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe. Bakken 4) Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. 5) Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.
Serveer suggestie
Tips: De gebakken pannenkoeken kun je warm houden tussen twee borden die op een pan met kokend water staan. Je kunt ze ook opwarmen in de oven (ca. 50°C) of in de magnetron. Lekker als dessert met rood fruit en room- of vanille-ijs. Bestrooi na het omdraaien de pannenkoek met stukjes chocolade, witte chocolade is het lekkerst.
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren.
Allergieën
Bevat
Salicylaat,
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Melk,