Koopmans Pannenkoeken speculoos
1.99

Koopmans Pannenkoeken speculoos

320 g

Heerlijke pannenkoeken zoals je van Koopmans gewend bent, met echte stukjes speculoos.

  • Met speculoosstukjes
  • Lekkere gekarameliseerde koekjessmaak
  • Voor circa 8 pannenkoeken
  • Zelf toevoegen: 550 ml melk en 1 ei toevoegen

Andere kochten ook

Koopmans Mix voor pannenkoeken compleet € 1,75 400 g
Koopmans Schudfles pannenkoeken origineel € 1,99 175 g
Koopmans Mix voor pannenkoeken meergranen € 1,75 400 g
Koopmans Mix voor pannenkoeken volkoren € 1,15 400 g
Koopmans Schudfles pannenkoeken compleet € 2,29 210 g

Inhoud en Gewicht

  • 320 g

Contactgegevens

Koopmans B.V.
Antwoordnummer 7204 - 3800 TE Amersfoort

Website
Koopmans.com

Extra informatie

Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken.

Merk

Koopmans

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bakken:
Benodigdheden: 1 pak Koopmans Pannenkoeken Speculoos 550 ml melk 1 ei boter of olie. Bereidingstijd: circa 20 minuten. Keukengerei: Mixer of garde. Bereid het beslag 1) Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe (circa 275 ml). 2) Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag (de stukjes speculoos kunnen nog zichtbaar zijn). 3) Voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe. Bakken 4) Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. 5) Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.

Bereiding

Benodigdheden: 1 pak Koopmans Pannenkoeken Speculoos 550 ml melk 1 ei boter of olie. Bereidingstijd: circa 20 minuten. Keukengerei: Mixer of garde. Bereid het beslag 1) Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe (circa 275 ml). 2) Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag (de stukjes speculoos kunnen nog zichtbaar zijn). 3) Voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe. Bakken 4) Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. 5) Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.

Serveer suggestie

Tips: De gebakken pannenkoeken kun je warm houden tussen twee borden die op een pan met kokend water staan. Je kunt ze ook opwarmen in de oven (ca. 50°C) of in de magnetron. Lekker als dessert met rood fruit en room- of vanille-ijs. Bestrooi na het omdraaien de pannenkoek met stukjes chocolade, witte chocolade is het lekkerst.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Melk,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie858 kJ (203 kcal)
Vet4.9 Gram
waarvan verzadigd1.6 Gram
Koolhydraten33 Gram
waarvan suikers10 Gram
Voedingsvezel0.7 Gram
Eiwitten6.6 Gram
Zout0.46 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten