Extra informatie
                            Koopmans begon in 1846 in een boekweitmolen. Eigenaar Uilke Klazes Koopmans kocht deze molen en voorzag inwoners uit de omgeving van versgemalen boekweit voor hun broden, pap en andere recepten.
                        
                    
                    
                                            
                    
                                            
                            Land van oorsprong
                            Nederland
                         
                    
                                            
                            
Gebruik
                            Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Benodigdheden: - 1 pak Koopmans Pannenkoeken Compleet - 700 ml water - boter of olie Keukengerei - mixer of garde Bereidingstijd: 30 minuten Bereid het beslag: 1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van het water toe (350ml). 2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag. 3. Voeg al roerend de rest van het water toe. Bakken 4. Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. 5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.
                        
                    
                                            
                            
Bereiding
                            Benodigdheden: - 1 pak Koopmans Pannenkoeken Compleet - 700 ml water - boter of olie Keukengerei - mixer of garde Bereidingstijd: 30 minuten Bereid het beslag: 1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van het water toe (350ml). 2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag. 3. Voeg al roerend de rest van het water toe. Bakken 4. Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. 5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.
                        
                    
                                            
                            
Serveer suggestie
                            Tips: Voor kaaspannenkoeken: giet beslag in de pan. Druk 4 plakjes kaas per pannenkoek in het beslag. Schep daarna een beetje beslag over de kaasplakjes. • Voor spekpannenkoeken: leg eerst het spek in de pan en giet daarna het beslag eroverheen. Variatietip: Pannenkoekaapjes met stroop
                        
                    
                    
                    
                    
                    
                                            
                            
Bewaaradvies
                            Koel en droog bewaren. Na openen in afgesloten bus (of pot) bewaren voor max. 6 weken.
                        
                    
                    
                                            
                            Allergieën
                                                            
                                    Bevat
                                                                            Salicylaat,
                                                                            Eieren,
                                                                            Glutenbevattende granen,
                                                                            Lactose,
                                                                            Melk,
                                                                            Rogge,
                                                                            Tarwe,