Koopmans Mix voor pannenkoeken compleet
1.75

Koopmans Mix voor pannenkoeken compleet

400 g

Pannenkoeken compleet is een handige mix voor het bakken van heerlijke pannenkoeken. Voeg alleen water toe voor circa 10 stuks en serveer ze met poedersuiker en stroop of juist met spek en kaas.

  • Eén pak is voldoende voor circa 10 pannenkoeken.
  • Je hoeft zelf alleen 700 ml water toe te voegen.
  • Voor de zoete en hartige pannenkoeken fanaat.
  • Gezellig voor het hele gezin of als je eters op bezoek krijgt.

Andere kochten ook

Koopmans Mix voor pannenkoeken origineel € 1,15 400 g
Koopmans Mix voor pannenkoeken compleet € 1,75 400 g
Koopmans Mix voor pannenkoeken meergranen € 1,75 400 g
Koopmans Mix voor pannenkoeken volkoren € 1,15 400 g
Koopmans Schudfles pannenkoeken compleet € 2,29 210 g

Inhoud en Gewicht

  • 400 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Koopmans B.V.
Antwoordnummer 7204 - 3800 TE Amersfoort

Website
Koopmans.com

Extra informatie

Koopmans begon in 1846 in een boekweitmolen. Eigenaar Uilke Klazes Koopmans kocht deze molen en voorzag inwoners uit de omgeving van versgemalen boekweit voor hun broden, pap en andere recepten.

Merk

Koopmans

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Benodigdheden: - 1 pak Koopmans Pannenkoeken Compleet - 700 ml water - boter of olie Keukengerei - mixer of garde Bereidingstijd: 30 minuten Bereid het beslag: 1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van het water toe (350ml). 2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag. 3. Voeg al roerend de rest van het water toe. Bakken 4. Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. 5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.

Bereiding

Benodigdheden: - 1 pak Koopmans Pannenkoeken Compleet - 700 ml water - boter of olie Keukengerei - mixer of garde Bereidingstijd: 30 minuten Bereid het beslag: 1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van het water toe (350ml). 2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag. 3. Voeg al roerend de rest van het water toe. Bakken 4. Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. 5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.

Serveer suggestie

Tips: Voor kaaspannenkoeken: giet beslag in de pan. Druk 4 plakjes kaas per pannenkoek in het beslag. Schep daarna een beetje beslag over de kaasplakjes. • Voor spekpannenkoeken: leg eerst het spek in de pan en giet daarna het beslag eroverheen. Variatietip: Pannenkoekaapjes met stroop

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Na openen in afgesloten bus (of pot) bewaren voor max. 6 weken.

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Eieren, Glutenbevattende granen, Lactose, Melk, Rogge, Tarwe,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie680 kJ (161 kcal)
Vet2.7 Gram
waarvan verzadigd0.5 Gram
Koolhydraten29 Gram
waarvan suikers3.4 Gram
Voedingsvezel0.8 Gram
Eiwitten4.8 Gram
Zout0.38 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten