Honig Basis voor bloemkool ovenschotel
1.99

Honig Basis voor bloemkool ovenschotel

2e halve prijs Combineren mogelijk 36 g

Honig basis voor bloemkool ovenschotel is een mix voor een smaakvolle saus met specerijen. Door het toevoegen van verse ingredienten zet je snel en makkelijk een heerlijke maaltijd op tafel!

  • Bloemkool ovenschotel voor 4 personen
  • Bereidingstijd: 45 minuten inclusief oventijd
  • Zelf toevoegen: bloemkool, aardappel, rundergehakt, sjalotten, ei, kookroom
  • Varieer met je favoriete groenten

Combineren met

Honig Basis voor lasagnesaus € 1,99 125 g
Honig Basis voor spaghettisaus bolognese € 1,99 41 g
Honig Basis voor groentesoep € 1,65 50 g
Honig Basis voor koninginnensoep € 1,99 98 g
Honig Basis voor chili con carne € 1,99 36 g

Inhoud en Gewicht

  • 36 g

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Telefoon
0800-0229973

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Iedereen verdient het om dagelijks van een warme maaltijd te genieten. Daarom helpt Honig al meer dan 150 jaar om samen aan tafel te gaan voor een smaakvolle, warme maaltijd!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen - 500 g bloemkool - 600 g voorgekookte aardappelschijfjes - 350 g mager rundergehakt - 2 sjalotten - 1 ei - 150 ml kookroom light - 200 ml water Algemene bereidingswijze 1 Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 180°C) en vet een ovenschaal in. Kook de bloemkoolroosjes ca. 2-3 min. en snipper in de tussentijd de sjalotten. 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en voeg daarna de sjalotten toe. Voeg als laatste de uitgelekte bloemkoolroosjes toe en bak kort mee. 3 Bouw het ovengerecht op. Verdeel de helft van de voorgekookte cardappelschijfjes over de bodem. Bedek dit met het mengsel van gehakt, sjalotten en bloemkoolroosjes. 4 Meng 200 ml koud water, 150 ml kookroom en de Honig Bloemkool Ovenschotelmix in een kom. Voeg als laatste het ei toe, meng dit weer goed en schenk direct ¾ van de aangemaakte ovenschotelmix gedoseerd over de ovenschotel. 5 Wacht 2 minuten. Verdeel de resterende aardappelschijfjes en schenk de rest van de ovenschotelmix gelijkmatig eroverheen. Bak de ovenschotel in het midden van de oven in ca. 30-35 min. goudbruin. 100 + 35 min

Bereiding

Zelf toevoegen
- 500 g bloemkool
- 600 g voorgekookte aardappelschijfjes
- 350 g mager rundergehakt
- 2 sjalotten
- 1 ei
- 150 ml kookroom light
- 200 ml water

Algemene bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 180°C) en vet een ovenschaal in. Kook de bloemkoolroosjes ca. 2-3 min. en snipper in de tussentijd de sjalotten.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en voeg daarna de sjalotten toe. Voeg als laatste de uitgelekte bloemkoolroosjes toe en bak kort mee.
3 Bouw het ovengerecht op. Verdeel de helft van de voorgekookte cardappelschijfjes over de bodem. Bedek dit met het mengsel van gehakt, sjalotten en bloemkoolroosjes.
4 Meng 200 ml koud water, 150 ml kookroom en de Honig Bloemkool Ovenschotelmix in een kom. Voeg als laatste het ei toe, meng dit weer goed en schenk direct ¾ van de aangemaakte ovenschotelmix gedoseerd over de ovenschotel.
5 Wacht 2 minuten. Verdeel de resterende aardappelschijfjes en schenk de rest van de ovenschotelmix gelijkmatig eroverheen. Bak de ovenschotel in het midden van de oven in ca. 30-35 min. goudbruin.

100 + 35 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Voedingswaarden

Soortper 9 Gram
Energie1776 kJ (423 kcal)
Vet17 Gram
waarvan verzadigd6.9 Gram
Koolhydraten38 Gram
waarvan suikers7.4 Gram
Voedingsvezel6.5 Gram
Eiwitten26 Gram
Zout2.2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten