AH Kip piri piri verspakket
5.49

AH Kip piri piri verspakket

4 pers | 35 min

Andere kochten ook

AH Lasagne verspakket € 5,49 4 pers | 25 min
AH Couscous Marokkaanse stijl verspakket € 5,89 4 pers | 30 min
AH Gesneden verspakket shakshuka € 6,89 2-3 pers|25 min

Inhoud en Gewicht

  • 4 pers | 35 min

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Vegetarisch

Contactgegevens

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 1 limoen 1 rode paprika 1 gele puntpaprika 1 courgette 3 trostomaten 1 ui 3 knoflooktenen zakje kruidenmix Bereiden: 1. Maak de groente schoon. Was de limoen. Snijd de paprika, courgette en tomaten in blokken. Pel de ui en de knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit. Snijd de kipfilet in repen. 2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 3. Meng 1 eetlepel olie met het sap van de limoen, 2 theelepels van de kruidenmix en 1/3 deel van de knoflook. Meng dit met de repen kipfilet en laat dit marineren. 4. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan en bak hierin de ui, knoflook, paprika en courgette 7 minuten op hoge temperatuur. 5. Voeg de tomaten, overige kruidenmix en 50 ml water toe en laat 5 minuten zachtjes stoven met de deksel op de pan. 6. Verhit ondertussen 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de gemarineerde kipfilet 4-5 minuten op hoge temperatuur bruin en gaar. 7. Serveer de piri piri groente met de gebakken piri piri kip en de rijst. Bestrooi met limoenrasp naar smaak. TIP: Serveer met 150 g rucola. Gril de gemarineerde kip op de BBQ. VEGATIP: Vervang de kipfilet door 225 g halloumi in blokjes.

Bereiding

Inhoud pakket:
1 limoen
1 rode paprika
1 gele puntpaprika
1 courgette
3 trostomaten
1 ui
3 knoflooktenen
zakje kruidenmix

Bereiden:
1. Maak de groente schoon. Was de limoen. Snijd de paprika, courgette en tomaten in blokken. Pel de ui en de knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit. Snijd de kipfilet in repen.
2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Meng 1 eetlepel olie met het sap van de limoen, 2 theelepels van de kruidenmix en 1/3 deel van de knoflook. Meng dit met de repen kipfilet en laat dit marineren.
4. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan en bak hierin de ui, knoflook, paprika en courgette 7 minuten op hoge temperatuur.
5. Voeg de tomaten, overige kruidenmix en 50 ml water toe en laat 5 minuten zachtjes stoven met de deksel op de pan.
6. Verhit ondertussen 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de gemarineerde kipfilet 4-5 minuten op hoge temperatuur bruin en gaar.
7. Serveer de piri piri groente met de gebakken piri piri kip en de rijst. Bestrooi met limoenrasp naar smaak.

TIP: Serveer met 150 g rucola. Gril de gemarineerde kip op de BBQ.
VEGATIP: Vervang de kipfilet door 225 g halloumi in blokjes.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie464 kJ (110 kcal)
Vet3.5 Gram
waarvan verzadigd0.6 Gram
waarvan onverzadigd2.7 Gram
Koolhydraten14 Gram
waarvan suikers1.4 Gram
Voedingsvezel1.2 Gram
Eiwitten5.1 Gram
Zout0.48 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten