Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
AH Hartige taart
Benodigdheden
1 pak AH Mix voor hartige taart
50 g roomboter of margarine
50 ml water
150 g geraspte kaas
3 eieren
150 ml melk
Ingrediënten naar keuze (bijv. 200 g hamreepjes, 250 g champignons, 1 paprika, 1 courgette en 1 ui)
Beslagkom + mixer met garden en deeghaken
Springvorm Ø 24 cm
Voorverwarmen
Elektrische oven: 200°C
Heteluchtoven: 180°C
Gasoven: stand 4-5
Bereiden
1. Doe de bodemmix, de boter en het water in een kom en mix met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg. Laat het deeg afgedekt met plastic 10 minuten rusten.
2. Bekleed een ingevette springvorm met een dun laagje deeg.
3. Snijd de groenten. Verhit boter of olie in een koekenpan en bak de groenten op middelhoge temperatuur ca. 5 minuten. Voeg naar smaak peper toe. Giet het vocht af en verdeel de vulling over de bodem. Strooi vervolgens de helft van de geraspte kaas over de vulling.
4. Doe de melk, de eieren en de sausmix in een kom en mix met een mixer met garden 1 minuut op hoge snelheid tot een gladde saus.
5. Verdeel de saus over de vulling en garneer met de resterende geraspte kaas.
6. Bak de hartige taart in het midden van een voorverwarmde oven in 35-45 minuten gaar.
Bereiding
AH Hartige taart
Benodigdheden
1 pak AH Mix voor hartige taart
50 g roomboter of margarine
50 ml water
150 g geraspte kaas
3 eieren
150 ml melk
Ingrediënten naar keuze (bijv. 200 g hamreepjes, 250 g champignons, 1 paprika, 1 courgette en 1 ui)
Beslagkom + mixer met garden en deeghaken
Springvorm Ø 24 cm
Voorverwarmen
Elektrische oven: 200°C
Heteluchtoven: 180°C
Gasoven: stand 4-5
Bereiden
1. Doe de bodemmix, de boter en het water in een kom en mix met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg. Laat het deeg afgedekt met plastic 10 minuten rusten.
2. Bekleed een ingevette springvorm met een dun laagje deeg.
3. Snijd de groenten. Verhit boter of olie in een koekenpan en bak de groenten op middelhoge temperatuur ca. 5 minuten. Voeg naar smaak peper toe. Giet het vocht af en verdeel de vulling over de bodem. Strooi vervolgens de helft van de geraspte kaas over de vulling.
4. Doe de melk, de eieren en de sausmix in een kom en mix met een mixer met garden 1 minuut op hoge snelheid tot een gladde saus.
5. Verdeel de saus over de vulling en garneer met de resterende geraspte kaas.
6. Bak de hartige taart in het midden van een voorverwarmde oven in 35-45 minuten gaar.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot en met: zie onderzijde. Kijk, ruik en proef na deze datum. Koel en droog bewaren.
Allergieën
Bevat
Gerst,
Glutenbevattende granen,
Lactose,
Melk,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lupine,
Macadamianoot,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,