Iglo Spinazie à la crème
1.85

Iglo Spinazie à la crème

500 g

Iglo spinazie a la creme kun je voor bijna elk recept gebruiken, bijvoorbeeld in een pasta. Onze spinazie wordt razendsnel diepgevroren voor maximaal smaak- en vitaminebehoud. Lekker en veelzijdig!

  • Snel na oogst diepgevroren voor maximaal behoud van vitamines
  • Makkelijk te portioneren met deelblokjes
  • Bron van vitamine a, k, eiwitten en vezels
  • Zonder toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen

Andere kochten ook

Iglo Spinazie à la crème € 2,09 750 g
Iglo Spinazie met boursin € 3,49 450 g
Iglo Spinazie fijn gehakt € 2,09 750 g
Iglo Biologische spinazie à la crème € 2,99 450 g
Iglo Spinazie fijn gehakt € 1,65 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Iglo Nederland
Van Deventerlaan 40 - 3528 AE Utrecht

Telefoon
0800-2354456 (gratis)

Website
www.iglo.nl

Extra informatie

Probeer ook eens de andere spinazies van iglo!

Merk

Iglo

Land van oorsprong

België

Gebruik

Verwarmen:
Bereidingswijze: Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Niet rauw of ontdooid eten. Pan: (adviesbereiding) 1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een kookpan en dek af. 2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie begint te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken. Regelmatig roeren.

In magnetron bereiden:
Magnetron (800W): 1. Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 800 W gedurende 12 minuten, of 4 minuten per portie van 250 g. 2. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen

Bereiding

Bereidingswijze: Bereid altijd direct uit de diepvries volgens instructies. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Niet rauw of ontdooid eten. Pan: (adviesbereiding) 1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie in een kookpan en dek af. 2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie begint te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken. Regelmatig roeren.

Serveer suggestie

Gnocchi met spinazie en worst 25 min., 4 personen Ingrediënten: • 500 g Iglo Spinazie à la crème • 400 g gnocchi • 2 braadworsten • 1 ui • 2 tenen knoflook • 500 g cherrytomaatjes • 50 g Parmezaanse kaas • 1 citroen • Zout en peper • Neutrale olie. Bereidingswijze: 1. Kook de gnocchi met een snuf zout in ongeveer 2 minuten, tot ze drijven. 2. Snijd de worst in plakjes, snipper de ui en knoflook en halveer de cherrytomaatjes. 3. Bak de gnocchi goudbruin in een beetje olie en zet apart. 4. Bak in dezelfde pan de worst goudbruin. Fruit daarna de ui en knoflook. Bak daarna de cherrytomaatjes een paar minuten mee. 5. Voeg als laatste de spinazie à la crème toe. Verwarm en laat 2 minuten doorkoken. 6. Voeg de gnocchi en de Parmezaanse kaas toe aan de spinaziesaus. Voeg naar smaak peper, zout en citroensap toe.

Bewaaradvies

Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde: Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Melk, Tarwe,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie228 kJ (55 kcal)
Vet2.6 Gram
waarvan verzadigd0.7 Gram
Koolhydraten3.4 Gram
waarvan suikers1.7 Gram
Voedingsvezel1.8 Gram
Eiwitten3.5 Gram
Zout0.73 Gram
Vitamine A521 Microgram
Vitamine K706 Microgram
Vitamine B11 / Foliumzuur45.5 Microgram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten