Dr. Oetker Taartina helder
2.59

Dr. Oetker Taartina helder

5 x 12 g

De taartgelei van taartina geeft een mooie glans aan de vruchten en is makkelijk te snijden.

  • Geeft een mooie glans over jouw taart en is gemakkelijk te snijden
  • Een verpakking Dr. Oetker taartina bevat 5 zakjes van 12 gram
  • 1 zakje taartina is voldoende voor 200-250 ml

Andere kochten ook

Dr. Oetker Gist levure € 0,99 3 x 7 g
Dr. Oetker Backin bakpoeder € 0,95 5 x 16 g
Dr. Oetker Taartina helder € 2,59 5 x 12 g
Dr. Oetker Bladgelatine helder € 1,45 14 stuks
Dr. Oetker Vegatine € 2,39 16 g

Inhoud en Gewicht

  • 5 x 12 g

Contactgegevens

Dr. Oetker Nederland B.V.
Antwoordnummer 7204 ยท 3800 TE Amersfoort

Website
www.oetker.nl

Extra informatie

Taartina is een bijzonder product voor het maken van taartgelei. Geef een mooie glans aan vruchten en zorg dat decoraties goed op hun plek blijven met dit handige product. Heb je nog nooit met taartina gewerkt? lees dan van tevoren goed de instructies op de verpakking of kijk een instructiefilmpje op www.oetker.nl. Wil je experimenteren met het maken van taartgelei in verschillende smaken of kleuren? maak dit product dan met aanmaaklimonade of voeg een beetje smaakstof toe tijdens het mixen.

Merk

Dr. Oetker

Land van oorsprong

Duitsland

Gebruik

Koken:
Taartgelei helder voor 250 ml water of vruchtensap (200 ml voor een vastere gelei) Neem van 200 of 250 ml water of vruchtensap 3 eetl. af en roer dit door de inhoud van dit zakje. Breng de resterende vloeistof aan de kook. Bij gebruik van water ca. 2 eetl. suiker toevoegen. Neem zodra de vloeistof kookt de pan van het vuur. Giet het papje erbij en breng het geheel al roerend opnieuw aan de kook. Laat de gelei iets afkoelen en verdeel over het gebak. De taart kan na 15-20 min. worden aangesneden.

Bereiding

Taartgelei helder voor 250 ml water of vruchtensap (200 ml voor een vastere gelei) Neem van 200 of 250 ml water of vruchtensap 3 eetl. af en roer dit door de inhoud van dit zakje. Breng de resterende vloeistof aan de kook. Bij gebruik van water ca. 2 eetl. suiker toevoegen. Neem zodra de vloeistof kookt de pan van het vuur. Giet het papje erbij en breng het geheel al roerend opnieuw aan de kook. Laat de gelei iets afkoelen en verdeel over het gebak. De taart kan na 15-20 min. worden aangesneden.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten