Dr. Oetker Bladgelatine helder
1.45

Dr. Oetker Bladgelatine helder

14 stuks

Dr. Oetker gelatineblaadjes helpt je met het bereiden van taartjes, toetjes en puddingen. Creeer een stevige structuur met dit handige product!

  • 12 blaadjes is voldoende voor 1 liter vloeistof
  • 14 blaadjes komt overeen met 21 gram poedergelatine
  • Een verpakking bevat 14 blaadjes gelatine

Andere kochten ook

Dr. Oetker Gist levure € 0,99 3 x 7 g
Dr. Oetker Backin bakpoeder € 0,95 5 x 16 g
Dr. Oetker Baksoda € 1,05 5 x 5 g
Dr. Oetker Taartina helder € 2,59 5 x 12 g
Dr. Oetker Vegatine € 2,39 16 g

Inhoud en Gewicht

  • 14 stuks

Contactgegevens

Dr. Oetker Nederland B.V.
Antwoordnummer 7204 · 3800 TE Amersfoort

Website
www.oetker.nl

Extra informatie

Al meer dan 100 jaar is Dr. Oetker bekend in jouw keuken. Vanaf de basis bakken met bakingredienten tot handige bakmixen, heerlijke toetjes en de mooiste decoraties. Dr. Oetker biedt plezier voor iedereen!

Merk

Dr. Oetker

Land van oorsprong

Duitsland

Gebruik

Herstellen van een droog of geconcentreerd voedingsmiddel naar zijn originele staat of consistentie door het toevoegen van water.:
12 blaadjes is voldoende voor 1 liter vloeistof. Bij warme bereiding: het nodige aantal gelatineblaadjes één voor één in koud water leggen en ongeveer 5 min. laten weken. De blaadjes eruit nemen, uitknijpen en door de warme, te geleren vloeistof roeren totdat de blaadjes zijn opgelost. Bij koude bereiding: het nodige aantal gelatineblaadjes één voor één in koud water leggen en ongeveer 5 min. laten weken. De blaadjes eruit nemen, uitknijpen en de blaadjes in een pannetje leggen en deze mengen met 5 eetlepels water. Verwarm de gelatine al roerend tot de gelatine volledig is opgelost (niet koken). De gelatine laten afkoelen tot kamertemperatuur en de gelatine, voordat deze begint te binden, al roerend toevoegen aan de vloeistof. In de koelkast laten opstijven (minstens 2 uur).

Bereiding

12 blaadjes is voldoende voor 1 liter vloeistof. Bij warme bereiding: het nodige aantal gelatineblaadjes één voor één in koud water leggen en ongeveer 5 min. laten weken. De blaadjes eruit nemen, uitknijpen en door de warme, te geleren vloeistof roeren totdat de blaadjes zijn opgelost. Bij koude bereiding: het nodige aantal gelatineblaadjes één voor één in koud water leggen en ongeveer 5 min. laten weken. De blaadjes eruit nemen, uitknijpen en de blaadjes in een pannetje leggen en deze mengen met 5 eetlepels water. Verwarm de gelatine al roerend tot de gelatine volledig is opgelost (niet koken). De gelatine laten afkoelen tot kamertemperatuur en de gelatine, voordat deze begint te binden, al roerend toevoegen aan de vloeistof. In de koelkast laten opstijven (minstens 2 uur).

Bewaaradvies

Bewaren op kamertemperatuur.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1450 kJ (341 kcal)
Vet0.6 Gram
waarvan verzadigd0.3 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Eiwitten84 Gram
Zout1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten