Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
haal de biefstuk een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat hem afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de biefstuk droog met keukenpapier. Verhit vloeibare margarine, met eventueel een scheutje (olijf)olie, in een koekenpan met een dikke bodem. Bak de biefstuk op hoge temperatuur aan beide zijden bruin. Matig de temperatuur en bak tot het gewenste resultaat; rood 1-2 minuten per kant; medium 2-3 minuten per kant; doorbakken 3-4 minuten per kant. Houd de biefstuk tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer het vlees regelmatig. Prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig. Bestrooi de biefstuk met peper na de bereiding, wikkel de biefstuk in aluminiumfolie en laat het geheel even rusten alvorens te serveren. De biefstuk kan ook prima worden bereid op de barbecue of grill.
Bereiding
haal de biefstuk een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat hem afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de biefstuk droog met keukenpapier. Verhit vloeibare margarine, met eventueel een scheutje (olijf)olie, in een koekenpan met een dikke bodem. Bak de biefstuk op hoge temperatuur aan beide zijden bruin. Matig de temperatuur en bak tot het gewenste resultaat; rood 1-2 minuten per kant; medium 2-3 minuten per kant; doorbakken 3-4 minuten per kant. Houd de biefstuk tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer het vlees regelmatig. Prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig. Bestrooi de biefstuk met peper na de bereiding, wikkel de biefstuk in aluminiumfolie en laat het geheel even rusten alvorens te serveren. De biefstuk kan ook prima worden bereid op de barbecue of grill.
Bewaaradvies
Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,