AH Greenfields Kogelbiefstuk
7.49

AH Greenfields Kogelbiefstuk

per stuk

Greenfields kogelbiefstuk is pure verwennerij voor vleesliefhebbers. Naar smaak rood, medium of doorbakken te bereiden. Een feestje met champignons en rode wijn.

  • Rundvlees van runderen uit Ierland
  • Bereiding: koekenpan, 4 tot 8 min., afhankelijk van de gewenste gaarheid.
  • Vacuüm verpakt om vleesaroma’s en –sappen optimaal te behouden
  • Tip: prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig.

Andere kochten ook

AH Greenfields Kogelbiefstuk € 7,49 per stuk
AH Greenfields Biefstuk € 12,99 2 stuks
AH Greenfields Kogelbiefstuk 2-pack € 14,98 2 stuks

Inhoud en Gewicht

  • per stuk

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
haal de kogelbiefstuk een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat hem afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de kogelbiefstuk droog met keukenpapier. Verhit vloeibare margarine, met eventueel een scheutje (olijf)olie, in een koekenpan met een dikke bodem. Bak de kogelbiefstuk op hoge temperatuur aan beide zijden bruin. Matig de temperatuur en bak tot het gewenste resultaat; rood 1-2 minuten per kant; medium 2-3 minuten per kant; doorbakken 3-4 minuten per kant. Houd de kogelbiefstuk tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer het vlees regelmatig. Prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig. Bestrooi de kogelbiefstuk met peper na de bereiding, wikkel de biefstuk in aluminiumfolie en laat het geheel even rusten alvorens te serveren. De kogelbiefstuk kan ook prima worden bereid op de barbecue of grill.

Bereiding

haal de kogelbiefstuk een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat hem afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de kogelbiefstuk droog met keukenpapier. Verhit vloeibare margarine, met eventueel een scheutje (olijf)olie, in een koekenpan met een dikke bodem. Bak de kogelbiefstuk op hoge temperatuur aan beide zijden bruin. Matig de temperatuur en bak tot het gewenste resultaat; rood 1-2 minuten per kant; medium 2-3 minuten per kant; doorbakken 3-4 minuten per kant. Houd de kogelbiefstuk tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer het vlees regelmatig. Prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig. Bestrooi de kogelbiefstuk met peper na de bereiding, wikkel de biefstuk in aluminiumfolie en laat het geheel even rusten alvorens te serveren. De kogelbiefstuk kan ook prima worden bereid op de barbecue of grill.

Bewaaradvies

Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie458 kJ (108 kcal)
Vet1.8 Gram
waarvan verzadigd0.7 Gram
waarvan onverzadigd0.8 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten23 Gram
Zout0.13 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten