AH Iets kruimige aardappelen
1.59

AH Iets kruimige aardappelen

500 g

Eenvoudig en snel klaarstomen in 8 minuten. Door het unieke stoomventiel in de folie ontstaat er egale garing van de aardappelen. Kortom: eenvoudig en snel te garen met behoud van vitamines.

  • Aardappelen met een licht korrelige structuur envol van smaak
  • Het stomen zorgt er ook voor dat ze smaakvol en knapperig blijven
  • Bron van vitamine c en b6
  • Bewaar de aardappelen op een koele, donkere en droge plek

Andere kochten ook

AH Iets kruimige aardappelen € 1,65 1 kg
AH Iets kruimige aardappel € 3,85 3 kg
AH Aardappelen iets kruimig € 5,39 5 kg
AH Gourmande aardappelen € 3,29 1,5 kg
AH Iets kruimige roodschillige aardappelen € 4,29 3 kg

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

De rassen die worden verpakt, zijn o.a. Danique, milva (nl).

Het is een iets kruimige, veelzijdige aardappel waar je bijna alle toepassingen mee kunt maken.

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Magnetron: plaats de gesloten verpakking 8 minuten in de magnetron. De stoom laat de verpakking opzwellen en voorkomt dat de aardappelen uitdrogen. Na bereiding de aardappelen in de verpakking 1 minuut laten nagaren. Pan: schil de aardappelen (eventueel), snij in gelijke stukken en spoel af met koud water. Kook de aardappelen in een laag water in ca. 15 minuten gaar. Afgieten, even op lage temperatuur droog laten stomen, omschudden en serveren. Koekenpan: kook de aardappelen, giet af en laat even afkoelen. Snij de gekookte aardappelen in schijfjes. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de aardappelschijfjes op hoge temperatuur in ca. 10 minuten goudgeel. Regelmatig keren. Oven (200°C): snij de aardappelen doormidden en leg ze in een ovenschaal. Voeg naar smaak (olijf)olie en peper toe. Meng het geheel en bak de aardappelen ca. 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven tot ze gaar en goudgeel zijn. Indien voorgegaard: 20-25 minuten.

Bereiding

Magnetron: plaats de gesloten verpakking 8 minuten in de magnetron. De stoom laat de verpakking opzwellen en voorkomt dat de aardappelen uitdrogen. Na bereiding de aardappelen in de verpakking 1 minuut laten nagaren. Pan: schil de aardappelen (eventueel), snij in gelijke stukken en spoel af met koud water. Kook de aardappelen in een laag water in ca. 15 minuten gaar. Afgieten, even op lage temperatuur droog laten stomen, omschudden en serveren. Koekenpan: kook de aardappelen, giet af en laat even afkoelen. Snij de gekookte aardappelen in schijfjes. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de aardappelschijfjes op hoge temperatuur in ca. 10 minuten goudgeel. Regelmatig keren. Oven (200°C): snij de aardappelen doormidden en leg ze in een ovenschaal. Voeg naar smaak (olijf)olie en peper toe. Meng het geheel en bak de aardappelen ca. 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven tot ze gaar en goudgeel zijn. Indien voorgegaard: 20-25 minuten.

Bewaaradvies

Koel, donker en droog bewaren.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie373 kJ (88 kcal)
Vet0 Gram
waarvan verzadigd0 Gram
waarvan onverzadigd0 Gram
Koolhydraten19 Gram
waarvan suikers1 Gram
Voedingsvezel2 Gram
Eiwitten2 Gram
Zout0 Gram
Vitamine B6 / Pyridoxine0.3 Milligram
Vitamine C14 Milligram
Kalium/Potassium450 Milligram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten