AH Bloemkoolroosjes
1.49

AH Bloemkoolroosjes

450 g

Mooie bloemkoolroosjes, direct van het land verwerkt en ingevroren. Ideaal voor allerhande gerechten, bijvoorbeeld om te roerbakken of grillen of voor het bereiden van ovenschotels en hartige taarten.

  • Geschoonde bloemkoolroosjes, direct klaar voor gebruik
  • Met behoud van smaak, vitaminen en voedingsstoffen
  • Vriesvers
  • Prijsfavorieten: topkwaliteit en altijd laaggeprijsd

Andere kochten ook

AH Bloemkoolroosjes grootverpakking € 2,55 1 kg
AH Bloemkoolroosjes € 1,49 450 g

Inhoud en Gewicht

  • 450 g

Kenmerken

Glutenvrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

Gewassen en gesneden, klant en klaar te gebruiken

Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.

Merk

AH

Gebruik

Bereidingswijze:
Pan: kook water, voeg de bloemkoolroosjes toe en kook 5-7. Voeg naar wens kruiden toe. Magnetron (700 Watt): verwarm 250 gram bloemkoolroosjes met een paar eetlepels water gedurende 4 minuten in een magnetronbestendige schaal. Roer en verhit opnieuw gedurende 4 minuten. Voeg naar wens kruiden toe. Recept Bloemkool met kerriegehakt (2 personen) Benodigdheden: 1 doosje AH Bloemkoolroosjes (450 g) 1 zakje voorgekookte krielaardappeltjes 30 ml vloeibare margarine 200 g gehakt 1 tl kerriepoeder scheutje kookroom Bereid de bloemkoolroosjes en de krieltjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit vloeibare margarine in een koekenpan en bak het gehakt rul. Bestrooi het gehakt met kerriepoeder en laat even sudderen. Voeg de kookroom toe. Giet dit over de bloemkoolroosjes en serveer er de krielaardappeltjes bij.

Bereiding

Pan: kook water, voeg de bloemkoolroosjes toe en kook 5-7. Voeg naar wens kruiden toe.
Magnetron (700 Watt): verwarm 250 gram bloemkoolroosjes met een paar eetlepels water gedurende 4 minuten in een magnetronbestendige schaal. Roer en verhit opnieuw gedurende 4 minuten. Voeg naar wens kruiden toe.
Recept Bloemkool met kerriegehakt (2 personen)
Benodigdheden:
1 doosje AH Bloemkoolroosjes (450 g)
1 zakje voorgekookte krielaardappeltjes
30 ml vloeibare margarine
200 g gehakt
1 tl kerriepoeder
scheutje kookroom
Bereid de bloemkoolroosjes en de krieltjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit vloeibare margarine in een koekenpan en bak het gehakt rul. Bestrooi het gehakt met kerriepoeder en laat even sudderen. Voeg de kookroom toe. Giet dit over de bloemkoolroosjes en serveer er de krielaardappeltjes bij.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot einde: zie achterzijde. Kijk, ruik en proef na deze datum.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie94 kJ (22 kcal)
Vet0 Gram
waarvan verzadigd0 Gram
waarvan onverzadigd0 Gram
Koolhydraten2.2 Gram
waarvan suikers1.5 Gram
Voedingsvezel2.8 Gram
Eiwitten2 Gram
Zout0.03 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten