Extra informatie
Magnetron (700W): verwarm de gewenste hoeveelheid bloemkoolroosjes met een laagje water in een afgedekte schaal volgens Schep halverwege even om. Steelpan: breng in een ruime pan water aan de kook. Voeg 200 gram bloemkoolroosjes toe, breng opnieuw aan de kook en laat gedurende 6-7 minuten zachtjes doorkoken. Giet af en breng op smaak.
Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
de bloemkoolroosjes niet ontdooien voor gebruik. Pan: breng in een ruime pan water aan de kook. Voeg 250 gram bloemkoolroosjes toe, breng opnieuw aan de kook en laat 6-7 minuten zachtjes doorkoken. Giet af en breng naar wens op smaak. Magnetron (700 Watt): verwarm 250 gram bloemkoolroosjes met een laagje water 5 minuten in een afgedekte, voor de magnetron geschikte schaal. Doorroeren en nogmaals 5 minuten verwarmen. Kruiden naar smaak.
Recept Bloemkool met kerriegehakt
(2 personen)
Benodigdheden:
AH Bloemkoolroosjes (à 400 g)
1 zakje voorgekookte krielaardappeltjes
30 ml vloeibare margarine
200 g gehakt
1 tl kerriepoeder
scheutje kookroom
Bereid de bloemkool en de krieltjes
volgens de bereidingswijze op de
verpakking. Verhit vloeibare margarine
in een koekenpan en bak het gehakt
rul. Bestrooi het gehakt met kerriepoeder
en laat even sudderen.
Voeg de kookroom toe. Giet dit
over de bloemkool en serveer er
de krielaardappeltjes bij.
Bereiding
de bloemkoolroosjes niet ontdooien voor gebruik. Pan: breng in een ruime pan water aan de kook. Voeg 250 gram bloemkoolroosjes toe, breng opnieuw aan de kook en laat 6-7 minuten zachtjes doorkoken. Giet af en breng naar wens op smaak. Magnetron (700 Watt): verwarm 250 gram bloemkoolroosjes met een laagje water 5 minuten in een afgedekte, voor de magnetron geschikte schaal. Doorroeren en nogmaals 5 minuten verwarmen. Kruiden naar smaak.
Recept Bloemkool met kerriegehakt
(2 personen)
Benodigdheden:
AH Bloemkoolroosjes (à 400 g)
1 zakje voorgekookte krielaardappeltjes
30 ml vloeibare margarine
200 g gehakt
1 tl kerriepoeder
scheutje kookroom
Bereid de bloemkool en de krieltjes
volgens de bereidingswijze op de
verpakking. Verhit vloeibare margarine
in een koekenpan en bak het gehakt
rul. Bestrooi het gehakt met kerriepoeder
en laat even sudderen.
Voeg de kookroom toe. Giet dit
over de bloemkool en serveer er
de krielaardappeltjes bij.
Bewaaradvies
In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot einde: zie achterzijde. Kijk, ruik en proef na deze datum.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,