Extra informatie
Combineer met: Faja Lobi trassie trafasie 50 gr
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Mild. 5 pers. 35 min.Toevoegen: 400 g Kotomisi Basmati, zonnebloemolie, 1 ui, 250 g kipfilet, 150 g wortel, 1 stengel prei, 1 blik (à 200 g) maïskorrels, 4 el Faja Lobi Nasi Trafasie, 1⁄2 tl Trassie Trafasie. Bereidingswijze: 1. Kotomisi Basmati rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 2. 6 eetlepels zonnebloemolie verhitten en ui (gesnipperd) daarin lichtbruin fruiten; kipfilet toevoegen en gaarbakken. 3. Wortel (in fijne stukjes gesneden), prei (in schijfjes gesneden) en maïskorrels hieraan toevoegen en 4 minuten roerbakken. 4. Voeg hieraan toe Faja Lobi Nasi Trafasie (roerbakmix) en Trassie Trafasie en roerbak het nog eens 2 min. 5. Tenslotte de gekookte Kotomisi Basmati rijst hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 min opbakken.
Bereiding
Mild. 5 pers. 35 min.Toevoegen: 400 g Kotomisi Basmati, zonnebloemolie, 1 ui, 250 g kipfilet, 150 g wortel, 1 stengel prei, 1 blik (à 200 g) maïskorrels, 4 el Faja Lobi Nasi Trafasie, 1⁄2 tl Trassie Trafasie. Bereidingswijze: 1. Kotomisi Basmati rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 2. 6 eetlepels zonnebloemolie verhitten en ui (gesnipperd) daarin lichtbruin fruiten; kipfilet toevoegen en gaarbakken. 3. Wortel (in fijne stukjes gesneden), prei (in schijfjes gesneden) en maïskorrels hieraan toevoegen en 4 minuten roerbakken. 4. Voeg hieraan toe Faja Lobi Nasi Trafasie (roerbakmix) en Trassie Trafasie en roerbak het nog eens 2 min. 5. Tenslotte de gekookte Kotomisi Basmati rijst hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 min opbakken.
Bewaaradvies
Op een koele en donkere plaats bewaren. Na openen 2 maanden houdbaar in goed afgesloten pot in de koelkast.
Allergieën
Vrij van
Glutenbevattende Granen,