Faja Lobi Roti masala speciaal
2.99

Faja Lobi Roti masala speciaal

360 ml

Faja lobi roti masala speciaal is een vers bereide roerbakmix speciaal ontwikkeld om jou in staat te stellen authentieke surinaamse roti gerechten uit onze gepassioneerde familiekeuken te bereiden.

  • Bereidingstijd: 10 - 30 minuten. Duurzaam, glutenvrij, plantaardig
  • Geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen
  • 5 - 50 easy-to-use recepten. Ook geschikt voor vegetariers
  • Bereid met verse kruiden en specerijen

Andere kochten ook

Faja Lobi Trassie trafasie € 2,59 50 g
Faja Lobi Bami trafasie € 2,29 140 ml
Faja Lobi Roti masala speciaal € 2,99 360 ml
Faja Lobi Nasi trafasie € 2,29 140 ml
Faja Lobi Roti masala trafasie € 2,99 360 ml

Inhoud en Gewicht

  • 360 ml

Contactgegevens

E-mail
info@surinaamseten.nl

Faja Lobi Food B.V.
Postbus 129, 6930 AC Westervoort

Extra informatie

Combineer met: Faja Lobi sandhia's roti (4 stuks) 200 gr

Merk

Faja Lobi

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Toevoegen: 400 g gemengde wokgroenten (wrotel, selderij, rode en gele paprika, brocoli, bloemkool en sperziebonen) 4 eieren zonnebloemolie 1 ui 1 teen knoflook 400 g kipfilet 200 g aardappelen (voorgekookte, in partjes voorgesneden) 1 pot (360 g) Faja Lobi Masala Speciaal 1 pak Faja Lobi Sandhia’s Roti Bereidingswijze 25 5 MILD Ruim water aan de kook brengen, wokgroenten toevoegen, in 4 minuten beetgaar koken en afgieten. Eieren hard koken. 5 eetlepels zonnebloemolie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten; kipfilet (in blokjes gesneden) hieraan toevoegen en gaarbakken. 1 pot (360 g) Faja Lobi Roti Masala Speciaal toevoegen en omscheppen; daarna aardappelen, hardgekookte eieren (gepeld) en 1 kop (150 ml) water toevoegen. Het geheel lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur 15 minuten laten sudderen. De laatste 2 minuten de voorgekookte wokgroenten toevoegen en omscheppen. Serveren met Sandhia’s Roti

Bereiding

Toevoegen: 400 g gemengde wokgroenten (wrotel, selderij, rode en gele paprika, brocoli, bloemkool en sperziebonen)

4 eieren zonnebloemolie

1 ui 1 teen knoflook

400 g kipfilet

200 g aardappelen (voorgekookte,

in partjes voorgesneden)

1 pot (360 g) Faja Lobi

Masala Speciaal

1 pak Faja Lobi Sandhia’s Roti

Bereidingswijze 25 5 MILD

Ruim water aan de kook brengen, wokgroenten toevoegen, in 4

minuten beetgaar koken en afgieten. Eieren hard koken.

5 eetlepels zonnebloemolie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook

(geperst) hierin lichtbruin fruiten; kipfilet (in blokjes gesneden) hieraan

toevoegen en gaarbakken.

1 pot (360 g) Faja Lobi Roti Masala Speciaal toevoegen en omscheppen;

daarna aardappelen, hardgekookte eieren (gepeld) en 1 kop (150 ml)

water toevoegen.

Het geheel lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder

af en toe omscheppen, op matig vuur 15 minuten laten sudderen.

De laatste 2 minuten de voorgekookte wokgroenten toevoegen

en omscheppen.

Serveren met Sandhia’s Roti

Bewaaradvies

Op een koele en donkere plaats bewaren. Na openen beperkt houdbaar in goed afgesloten pot in de koelkast.

Allergieën

Bevat
Mosterd, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie312 kJ (73.8 kcal)
Vet1.5 Gram
waarvan verzadigd0.55 Gram
Koolhydraten13.2 Gram
waarvan suikers12.1 Gram
Voedingsvezel1.8 Gram
Eiwitten1.6 Gram
Zout4.9 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten