Santa Maria Kruidenmix enchilada
0.99

Santa Maria Kruidenmix enchilada

28 g

Deze enchilada seasoning mix is de ideale kruidenmix in combinatie met tortilla wraps voor enchilada's. De unieke mix van guajilo en chipotle pepers, oregano en koriander zorgt voor een rijke smaak.

  • Enchiladas zijn gevulde opgerolde gegratineerde tortillas met tomatensaus
  • Enchilada komt van 'chili' en is een klassieker uit de tex mex keuken
  • Gebruik tortilla wraps medium, het perfecte formaat voor een ovengerecht
  • Gebruik als topping een salsa en guacamole dip mix

Andere kochten ook

Santa Maria Kruidenmix taco € 0,99 28 g
Santa Maria Kruidenmix fajita € 1,09 28 g
Santa Maria Kruidenmix burrito € 0,99 28 g
Santa Maria Kruidenmix chili con carne € 1,09 28 g
Santa Maria Kruidenmix enchilada € 0,99 28 g

Inhoud en Gewicht

  • 28 g

Contactgegevens

Santa Maria AB
Box 63, SE-431 21 Mölndal, Sweden.

Website
www.santamariaworld.com

Land van oorsprong

Zweden

Gebruik

Onbekend:
Enchilada met kip, 4 porties 400-500 g kipfilet, in blokjes gesneden 1 el boter of olie 1 zakje Santa Maria Enchilada kruidenmix 8 Santa Maria Corn Tortillas of Original Soft Tortilla 500 g tomatenpuree 50 ml water 300 g geraspte kaas Probeer vegetarisch! - vervang de kip door 400 g geschilde en in blokjes gesneden zoete aardappelen (2x2cm) en 1 verpakking voorgekookte gespoelde zwarte bonen (ca. 400g). Kook zoals hieronder, maar voeg de bonen toe aan de pan wanneer de zoete aardappel ongeveer 5 minuten gebakken is. Bereiding: Bak de kip/zoete aardappel bruin in boter of olie. Meng tomatenpuree met water en kruidenmix en de helft van de kaas. Giet de helft van de tomatensaus over de kip/zoete aardappel en de bonen in de pan en laat het geheel 2-3 minuten sudderen, toe de kip/zoete aardappel gaar is. Verdeel het kippenmengsel/zoet aardappelmengsel over de tortilla's, rol ze op en leg ze in een ingevette, ovenbestendige schaal. Giet de rest van de saus over de rolletjes en bedek met de kaas. Rooster in de oven op 200C, ongeveer 10 minuten, serveer met salade.

Bereiding

Enchilada met kip, 4 porties
400-500 g kipfilet, in blokjes gesneden
1 el boter of olie
1 zakje Santa Maria Enchilada kruidenmix
8 Santa Maria Corn Tortillas of Original Soft Tortilla
500 g tomatenpuree
50 ml water
300 g geraspte kaas

Probeer vegetarisch! - vervang de kip door 400 g geschilde en in blokjes gesneden zoete aardappelen (2x2cm) en 1 verpakking voorgekookte gespoelde zwarte bonen (ca. 400g). Kook zoals hieronder, maar voeg de bonen toe aan de pan wanneer de zoete aardappel ongeveer 5 minuten gebakken is.
Bereiding: Bak de kip/zoete aardappel bruin in boter of olie. Meng tomatenpuree met water en kruidenmix en de helft van de kaas. Giet de helft van de tomatensaus over de kip/zoete aardappel en de bonen in de pan en laat het geheel 2-3 minuten sudderen, toe de kip/zoete aardappel gaar is. Verdeel het kippenmengsel/zoet aardappelmengsel over de tortilla's, rol ze op en leg ze in een ingevette, ovenbestendige schaal. Giet de rest van de saus over de rolletjes en bedek met de kaas. Rooster in de oven op 200C, ongeveer 10 minuten, serveer met salade.

Bewaaradvies

Droog en op kamertemperatuur bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1140 kJ (272 kcal)
Vet7.2 Gram
waarvan verzadigd0.9 Gram
Koolhydraten30 Gram
waarvan suikers4.9 Gram
Voedingsvezel22 Gram
Eiwitten11 Gram
Zout18 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten