Land van oorsprong
                            Zweden
                         
                    
                                            
                            
Gebruik
                            Bereidingswijze:
Burrito, 4 porties
- 400 - 500 g biefstuk, fijngesneden
- 1 zakje Santa Maria Burrito Kruidenmix
- 1 el boter of olie
- 1 pak Santa Maria Tortilla
- 1 paprika, fijngesneden
Overige ingrediënten: Gekookte rijst, gesneden sla, tomaatblokjes, geraspte kaas, Santa Maria taco saus en guacamole. Probeer vegetarisch! - Vervang het vlees door 1 pak voorgekookte gespoelde zwarte bonen (400 g) en 1 pakje mais (150 g). Kook volgens onderstaande instructies, maar voeg 1 dl water toe.
Bereidingswijze: Bak het vlees/bonen en maïs bruin in de boter of olie. Voeg de kruidenmix en paprika toe. Kook al roerend 2-3 minuten. Verwarm de tortilla volgens de aanwijzingen op de verpakking, vul deze met vlees/bonen, mais en bijgerechten, en rol de tortilla tot een burrito.
                        
                    
                                            
                            
Bereiding
                            Burrito, 4 porties
- 400 - 500 g biefstuk, fijngesneden
- 1 zakje Santa Maria Burrito Kruidenmix
- 1 el boter of olie
- 1 pak Santa Maria Tortilla
- 1 paprika, fijngesneden
Overige ingrediënten: Gekookte rijst, gesneden sla, tomaatblokjes, geraspte kaas, Santa Maria taco saus en guacamole. Probeer vegetarisch! - Vervang het vlees door 1 pak voorgekookte gespoelde zwarte bonen (400 g) en 1 pakje mais (150 g). Kook volgens onderstaande instructies, maar voeg 1 dl water toe.
Bereidingswijze: Bak het vlees/bonen en maïs bruin in de boter of olie. Voeg de kruidenmix en paprika toe. Kook al roerend 2-3 minuten. Verwarm de tortilla volgens de aanwijzingen op de verpakking, vul deze met vlees/bonen, mais en bijgerechten, en rol de tortilla tot een burrito.
                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                            
                            
Bewaaradvies
                            Droog en op kamertemperatuur bewaren.