Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de snijbonen toe. Kook in 10-12 minuten gaar en giet af.
Magnetron (600 Watt): prik enkele gaatjes in de zak. Leg de zak in de magnetron en verwarm 7 minuten. Laat 2 minuten nagaren in de magnetron alvorens te serveren.
Wok/koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en roerbak de snijbonen in 8-10 minuten op matige temperatuur beetgaar.
Stomen: doe de snijbonen in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 12-14 minuten.
Bereiding
Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de snijbonen toe. Kook in 10-12 minuten gaar en giet af.
Magnetron (600 Watt): prik enkele gaatjes in de zak. Leg de zak in de magnetron en verwarm 7 minuten. Laat 2 minuten nagaren in de magnetron alvorens te serveren.
Wok/koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en roerbak de snijbonen in 8-10 minuten op matige temperatuur beetgaar.
Stomen: doe de snijbonen in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 12-14 minuten.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C).
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,