AH Snijbonen
2.29

AH Snijbonen

400 g

Snijbonen zijn lange, brede, lichtgroene peulen met kleine zaadkernen. Snijbonen zijn stugger dan sperziebonen en worden daarom gesnipperd of gesneden voor verdere bereiding.

  • Prijsfavorieten: topkwaliteit en altijd laaggeprijsd

Andere kochten ook

AH Snijbonen € 2,05 400 g
AH Snijbonen € 2,29 400 g
AH Snijbonen kleinverpakking € 1,99 200 g

Inhoud en Gewicht

  • 400 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

  • Smaak: Snijbonen hebben een volle, iets zoetige smaak.
  • Bewaren: In de koelkast.
  • Bereiden: De puntjes en eventuele draden verwijderen, wassen, snipperen of in 2 à 3 centimeter brede stukjes snijden. Koken: in weinig water in 8-13 minuten beetgaar koken. Roerbakken: in hete olie, regelmatig omscheppend roerbakken gedurende 8-10 minuten. Lekker met spekjes en oregano of in een salade met peer, nootjes en blokjes kaas.

Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Koken. Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de snijbonen toe. Kook in 10-12 minuten gaar en giet af. Magnetron (600 Watt): prik enkele gaatjes in de zak, leg de zak in de magnetron en verwarm 7 minuten. Laat 2 minuten nagaren in de magnetron alvorens te serveren. Wok/koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en roerbak de snijbonen in 8-10 minuten op matige temperatuur beetgaar. Stomen: doe de snijbonen in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 14-16 minuten. Tip: voeg naar smaak nootmuskaat of bonenkruid toe.

Bereiding

Koken. Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de snijbonen toe. Kook in 10-12 minuten gaar en giet af.
Magnetron (600 Watt): prik enkele gaatjes in de zak, leg de zak in de magnetron en verwarm 7 minuten. Laat 2 minuten nagaren in de magnetron alvorens te serveren.
Wok/koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en roerbak de snijbonen in 8-10 minuten op matige temperatuur beetgaar.
Stomen: doe de snijbonen in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 14-16 minuten.

Tip: voeg naar smaak nootmuskaat of bonenkruid toe.

Bewaaradvies

Te gebruiken tot en met: zie voorzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie92 kJ (22 kcal)
Vet0.1 Gram
waarvan verzadigd0 Gram
waarvan onverzadigd0 Gram
Koolhydraten2 Gram
waarvan suikers0.7 Gram
Voedingsvezel2.7 Gram
Eiwitten1.9 Gram
Zout0 Gram
Vitamine C5 Milligram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten