Extra informatie
Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
maak de benodigde hoeveelheid bevroren bladerdeegplakjes los met een mespunt en leg op het tussenvelletje op tafel (dit voorkomt plakken). Laat ca. 10 minuten ontdooien. De resterende bevroren vellen kunnen opnieuw in de vriezer worden gelegd. Oven (200°C): verwijder het tussenlegvelletje, maak de ontdooide bladerdeegplakjes nat met water en vul de bladerdeegplakjes met vulling naar keuze. Bak in 20-25 minuten (afhankelijk van het recept) goudbruin in het midden van de voorverwarmde oven.
Bereiding
maak de benodigde hoeveelheid bevroren bladerdeegplakjes los met een mespunt en leg op het tussenvelletje op tafel (dit voorkomt plakken). Laat ca. 10 minuten ontdooien. De resterende bevroren vellen kunnen opnieuw in de vriezer worden gelegd. Oven (200°C): verwijder het tussenlegvelletje, maak de ontdooide bladerdeegplakjes nat met water en vul de bladerdeegplakjes met vulling naar keuze. Bak in 20-25 minuten (afhankelijk van het recept) goudbruin in het midden van de voorverwarmde oven.
Bewaaradvies
In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot einde: zie onderzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Lactose,
Melk,
Tarwe,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lupine,
Macadamianoot,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,