AH Bladerdeeg
1.19

AH Bladerdeeg

450 g

Voor zoete en hartige gerechten. Maak de bevroren bladerdeegplakjes los en laat ze op het tussenvelletje ontdooien. Doe de resterende bladerdeegplakjes terug in het hersluitbare doosje in de diepvries. De bereiding van filo bladerdeeg kan variëren per recept.

  • Weetje of tip: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
  • Prijsfavorieten: topkwaliteit en altijd laaggeprijsd

Andere kochten ook

AH Bladerdeeg € 1,19 450 g
AH Bladerdeeg roomboter € 2,19 450 g

Inhoud en Gewicht

  • 450 g

Kenmerken

Lactosevrij Vegetarisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

Maak de bevroren bladerdeegplakjes los en laat ze op het tussenvelletje ontdooien. Doe de resterende bladerdeegplakjes terug in het hersluitbare doosje in de diepvries. De bereiding van filo bladerdeeg kan variëren per recept.

Appels voor appelflappen:

4 stuks AH Biologisch Elstar

Voeg dit product toe >>

Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
maak de benodigde hoeveelheid bevroren bladerdeegplakjes los met een mespunt en leg op het tussenvelletje op tafel (dit voorkomt plakken). Laat ca. 10 minuten ontdooien. De resterende bevroren vellen kunnen opnieuw in de vriezer worden gelegd. Oven (200°C): verwijder het tussenlegvelletje, maak de ontdooide bladerdeegplakjes nat met water en vul de bladerdeegplakjes met vulling naar keuze. Bak in 20-25 minuten (afhankelijk van het recept) goudbruin in het midden van de voorverwarmde oven.

Bereiding

maak de benodigde hoeveelheid bevroren bladerdeegplakjes los met een mespunt en leg op het tussenvelletje op tafel (dit voorkomt plakken). Laat ca. 10 minuten ontdooien. De resterende bevroren vellen kunnen opnieuw in de vriezer worden gelegd. Oven (200°C): verwijder het tussenlegvelletje, maak de ontdooide bladerdeegplakjes nat met water en vul de bladerdeegplakjes met vulling naar keuze. Bak in 20-25 minuten (afhankelijk van het recept) goudbruin in het midden van de voorverwarmde oven.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot einde: zie onderzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Lactose, Melk,

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lupine, Macadamianoot, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1494 kJ (358 kcal)
Vet21 Gram
waarvan verzadigd11 Gram
waarvan onverzadigd9.9 Gram
Koolhydraten36 Gram
waarvan suikers1.9 Gram
Voedingsvezel1 Gram
Eiwitten5.7 Gram
Zout1.33 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten