AH Rode linzensoep verspakket
4.99

AH Rode linzensoep verspakket

6 pers | 25 min

Wat handig! Met dit verspakket zet je in een handomdraai een zelfgemaakte rode linzensoep op de eettafel. En het mooie is: het pakket bevat precies de juiste hoeveelheden. No waste, dus!

  • Voor 4-6 personen
  • Zelf toevoegen: 2 el (olijf)olie, 1 liter water
  • Tip: bestrooi de soep voor het serveren met fijngesneden koriander, platte peterselie, en/of croutons

Andere kochten ook

AH Tomatensoep € 4,39 6 pers | 30 min
AH Groentesoep verspakket € 4,89 6 pers | 30 min
AH Pompoensoep verspakket € 4,59 6 personen
AH Rode linzensoep verspakket € 4,99 6 pers | 25 min

Inhoud en Gewicht

  • 6 pers | 25 min

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Website
ah.nl/ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 3 romatomaten 2 winterpenen 1 stengel bleekselderij 1 rode paprika 2 rode uien 2 knoflooktenen takje tijm stukje gember 1 laurierblad 200 g rode splitlinzen 2 groentebouillonblokjes zakje kruidenmix Bereiden: 1. Maak de groente schoon. Snij de tomaten, winterpeen, bleekselderij en paprika in stukjes. Pel en snipper de uien en knoflook en ris de tijm. Schil de gember en snij fijn. 2. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ui, knoflook, winterpeen, bleekselderij, paprika, gember en het laurierblad 3 minuten op hoge temperatuur. 3. Voeg de tomaten en tijm toe en bak 2 minuten op hoge temperatuur. 4. Voeg de rode linzen, groentebouillonblokjes en het water toe, breng aan de kook en laat de soep afgedekt 15 minuten zachtjes koken. 5. Verwijder het laurierblad, voeg de kruidenmix toe en pureer de soep met een staafmixer. TIP: Bestrooi de soep voor het serveren met fijngesneden koriander of platte peterselie naar smaak en/of serveer met 40 g salade croutons naturel.

Bereiding

Inhoud pakket:
3 romatomaten
2 winterpenen
1 stengel bleekselderij
1 rode paprika
2 rode uien
2 knoflooktenen
takje tijm
stukje gember
1 laurierblad
200 g rode splitlinzen
2 groentebouillonblokjes
zakje kruidenmix

Bereiden:
1. Maak de groente schoon. Snij de tomaten, winterpeen, bleekselderij en paprika in stukjes. Pel en snipper de uien en knoflook en ris de tijm. Schil de gember en snij fijn.
2. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ui, knoflook, winterpeen, bleekselderij, paprika, gember en het laurierblad 3 minuten op hoge temperatuur.
3. Voeg de tomaten en tijm toe en bak 2 minuten op hoge temperatuur.
4. Voeg de rode linzen, groentebouillonblokjes en het water toe, breng aan de kook en laat de soep afgedekt 15 minuten zachtjes koken.
5. Verwijder het laurierblad, voeg de kruidenmix toe en pureer de soep met een staafmixer.

TIP: Bestrooi de soep voor het serveren met fijngesneden koriander of platte peterselie naar smaak en/of serveer met 40 g salade croutons naturel.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Allergieën

Bevat
Lactose, Selderij,

Kan bevatten
Eieren, Glutenbevattende granen, Lactose, Melk, Mosterd, Soja, Tarwe, Vis,

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lupine, Macadamianoot, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Sesamzaad, Spelt, Sulfieten, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Milliliter
Energie255 kJ (61 kcal)
Vet2 Gram
waarvan verzadigd0.4 Gram
waarvan onverzadigd1.5 Gram
Koolhydraten6.8 Gram
waarvan suikers1.6 Gram
Voedingsvezel2.7 Gram
Eiwitten2.6 Gram
Zout0.58 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten