Extra informatie
Verwarm de oven tot 200°C. Verwijder de folie en leg de Piccolinis op een rooster in het midden van de oven. Na circa 9-11 minuten zijn de Piccolinis mooi goudbruin. Let op, de baktijd kan varieren per oven. Gasoven: 220°C, Stand 4, 9-11 min. Heteluchtoven: 200°C, 7-9 min.
Land van oorsprong
Duitsland
Gebruik
Bakken:
Diepgevroren - 1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Haal de Piccolinis uit de vriezer en verwijder de folie.
3. Leg de Piccolinis op een rooster in het midden van de oven. Bak niet meer dan 9 Piccolinis tegelijk.
4. Bak de Piccolinis in de oven op 200 °C met boven-/onderwarmte gedurende minimaal 13 minuten. De kaas moet gesmolten zijn en de randen moeten goudbruin zijn. Het toevoegen van extra toppings kan een aanpassing van de baktijd vereisen.
5. Lat de Piccolinis minstens 1 minuut afkoelen vooraleer op te dienen.
Smakelijk!
Bereiding
Diepgevroren - 1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Haal de Piccolinis uit de vriezer en verwijder de folie.
3. Leg de Piccolinis op een rooster in het midden van de oven. Bak niet meer dan 9 Piccolinis tegelijk.
4. Bak de Piccolinis in de oven op 200 °C met boven-/onderwarmte gedurende minimaal 13 minuten. De kaas moet gesmolten zijn en de randen moeten goudbruin zijn. Het toevoegen van extra toppings kan een aanpassing van de baktijd vereisen.
5. Lat de Piccolinis minstens 1 minuut afkoelen vooraleer op te dienen.
Smakelijk!
Bewaaradvies
Bij -18°C (***vak of diepvriezer) ten minste houdbaar tot einde: zie zijkant. Na het ontdooien niet opnieuw invriezen.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Melk,
Soja,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Lupine,
Mosterd,
Selderij,
Soja,
Vis,