Extra informatie
Verwarm de oven tot 200°C. Verwijder de folie en leg de Piccolinis op een rooster in het midden van de oven. Na circa 9-11 minuten zijn de Piccolinis mooi goudbruin. Let op, de baktijd kan varieren per oven. Gasoven: 220°C, Stand 4, 9-11 min. Heteluchtoven: 200°C, 7-9 min.
Land van oorsprong
Duitsland
Gebruik
Onbekend:
1. De oven goed voorverwarmen.
2. De folie verwijderen.
3. De Piccolinis op een rooster in het midden van de oven leggen.
4. De baktijd kan per oven variëren.
Oven (200°C): 9-11 Min.
Heteluchtoven (200°C): 7-9 Min.
Bereiding
1. De oven goed voorverwarmen.
2. De folie verwijderen.
3. De Piccolinis op een rooster in het midden van de oven leggen.
4. De baktijd kan per oven variëren.
Oven (200°C): 9-11 Min.
Heteluchtoven (200°C): 7-9 Min.
Bewaaradvies
Na het ontdooien niet opnieuw invriezen.
Bij -18°C (***vak of diepvriezer) ten minste houdbaar tot einde: zie zijkant
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Melk,
Mosterd,
Soja,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Lupine,
Selderij,
Soja,
Vis,