Extra informatie
Frituur (180°C): frituur de loempia's ca. 4 minuten. Oven (225°C): Leg de loempia's op een bakplaat en bak de loempia's ca. 10 minuten in een voorverwarmde oven. Eenmaal keren. Koekenpan: Verhit boter en/of olijfolie en bak de loempia's ca. 6 minuten. Regelmatig keren.
Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.
Land van oorsprong
België
Gebruik
Bereidingswijze:
de loempia’s niet ontdooien voor gebruik. Friteuse (175°C): frituur de loempia's ca. 4 minuten. Oven (225°C): leg de loempia's op een bakplaat en bak ze gedurende 12-14 minuten in een voorverwarmde oven. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de loempia's op matige temperatuur ca. 6 minuten. Regelmatig keren. Airfryer (200°C): bak de loempia’s ca. 10 minuten in een voorverwarmde airfryer. Halverwege omschudden. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de airfryer voor eventuele afwijkingen in bereidingswijze en de maximale hoeveelheid.
Bereiding
de loempia’s niet ontdooien voor gebruik. Friteuse (175°C): frituur de loempia's ca. 4 minuten. Oven (225°C): leg de loempia's op een bakplaat en bak ze gedurende 12-14 minuten in een voorverwarmde oven. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de loempia's op matige temperatuur ca. 6 minuten. Regelmatig keren. Airfryer (200°C): bak de loempia’s ca. 10 minuten in een voorverwarmde airfryer. Halverwege omschudden. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de airfryer voor eventuele afwijkingen in bereidingswijze en de maximale hoeveelheid.
Bewaaradvies
In het vriesvak -12°C** 3 weken na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie zijkant. Kijk, ruik en proef na deze datum.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Soja,
Tarwe,
Kan bevatten
Melk,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Spelt,
Sulfieten,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,